User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
hahahada .. mislim to je isto i kao da peres zube samo kad si u vezi
hahahhahah
![]()
Peres zube svaki dan??
Ja samo jednom mesecno i to samo kad idem kod devojke!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahada .. mislim to je isto i kao da peres zube samo kad si u vezi
hahahhahah
![]()
Peres zube svaki dan??

Visoka 168cm, negde oko 55kg, glupa crvena kosa (mrzim crveno, hvala nebesima pocinje da tamni), svetlo braon oci. Sto se tice karaktera, pa... Otprilike ga nemam, trpim sve i svasta, al' kad mi pukne film ljudi beze od mene (sto se ne desava cesto). Svacije rame za plakanje, neko ko resava sve probleme, i svoje i tudje, ma, pravi mali andjeo, nick govori sam za sebe. Covece, mrzim sebe.
A, da, kazu mi da imam dobro dupe, ali ja mislim da sam debela.

fizicki.................................paaa ovaj smajli naravno -
mada,
moglo biH se reci da mi je i moral takv

Peres zube svaki dan??
![]()
crna kosa

Djevojku vidis samo jednom mjesecno:shock:
Pa... i ja decka vidjam jednom mesecno... pa nema nikakvih problema, cak je i zanimljivije, i bolje, nego kad se vidjas sa nekim svakog dana....

De bre zanimljivije...Pa... i ja decka vidjam jednom mesecno... pa nema nikakvih problema, cak je i zanimljivije, i bolje, nego kad se vidjas sa nekim svakog dana....
Pa... i ja decka vidjam jednom mesecno... pa nema nikakvih problema, cak je i zanimljivije, i bolje, nego kad se vidjas sa nekim svakog dana....

De bre zanimljivije...![]()
Zato to i volimo!
![]()

naravno!
i hope da je i Smetalo ----![]()

a i voli te se mnogo vise.......ti njega ne vidis on tebe.... i pozelite se jednog drugog![]()
De bre zanimljivije...![]()
e jaka mi je to veza![]()
Sveca ti... mora da ga puno volis kad tako pricas!!!![]()

Imponuje ti sto licis na Kostunicu?![]()