Opišite sebe fizički, iskreno, odistinski i iz duše

Ne diram mršave, ja im zavidim XD
Devojko iz kraja, ti nisi mršava, skroz si ok, pod pojmom mršava ja podrazumevam one baš baš anoreksične likove, e oni me nerviraju, jedu ko provaljeni i ne mogu da se ugoje pa na tepavice da se postave, a ja jadna što pazim na svaki gram, opet sam deblja od njih. Gde je tu pravda? XD

Znam kako je to...:)

Devojko iz kraja, ti nisi mršava, skroz si ok, pod pojmom mršava ja podrazumevam one baš baš anoreksične likove, e oni me nerviraju, jedu ko provaljeni i ne mogu da se ugoje pa na tepavice da se postave, a ja jadna što pazim na svaki gram, opet sam deblja od njih. Gde je tu pravda? XD

prestani da jedes.... :D :p

Pravda je u metabolizmu....:mrgreen:

Svakim danom pronalazim sebi neku novu manu.:(

Jedino što mi se sviđa su moje šake.<3

I to je dobro za hand job....:lol::lol:

@devojko iz kraja

Meni se cini da si dobro gradjena....samo mi nije jasno zasto si stavila ruku preko lica....:lol:

CRVENI RUŽ
Istraživanja pokazuju da muškarci smatraju da je crveni ruž, u kombinaciji sa crvenim lakom, najseksepilniji. Iako je mnoge žene teško uveriti da im takva boja karmina dobro stoji, predlažem da nekad poslušate muškarce i da - za večernji izlazak sa "gospodinom potencijalnim" - iskoristite crveno kao predigru.
www.lepotaizdravlje.rs/ljubav_i_sex/novosti/kako_da_budete_seks_bomba!/705

Back