Opisite kolegu LjiS-a iznad sebe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posmatate nas samo kao seksualne objekte.....no sta se tu moze.

trenutno je vaša fizička lepota ponela dominaciju nad intelektualnom lepotom, e sad na vama je da se potrudite da prevagne umna lepota nad telesnom :ok:

- - - - - - - - - -

folira se

sta cu da joj gledam bubrege i jetru?

a sta ces kad si zagoreo prvo moras animalne potrebe da nadmiris a onda vidis sve ostalo

ja te ne posmatram ko sekualnog objekta vec kao neko uzviseno bice koje moze ako hoce da mi da sve sto meni treba i zelim
tako sam se par puta sad skoro uhvatio kako buljim u neke koje drvcetom ne bi pipnuo i pomislio sam u sebi e moj ti pa desu ti kriterijumi bog te ubio jel si na to spao

trenutno je vaša fizička lepota ponela dominaciju nad intelektualnom lepotom, e sad na vama je da se potrudite da prevagne umna lepota nad telesnom :ok:

- - - - - - - - - -

tako sam se par puta sad skoro uhvatio kako buljim u neke koje drvcetom ne bi pipnuo i pomislio sam u sebi e moj ti pa desu ti kriterijumi bog te ubio jel si na to spao

Dee samo zna da prica...nista vise od toga :D

netreba uveravaš, sam ti piši, naše je ostalo :ok:

- - - - - - - - - -

jak teoretičar slab praktičar :ok:
baš tako
:dash:

velika verovatnoca da ste tu bas slicni ko jaje jajetu

- - - - - - - - - -

aj ti meni na pepe daj tvoj broj telefona, pa kad budem dolazio u bege ću te pozovem da se vidimo i sve što uz to ide
Katcah je već previše daleko

jake su samo na daljinu ovako su ko male mace

idem ja da skuvam drugu kafu taman da smislim štaću blagoglagoljivo napišem divljoj

- - - - - - - - - -

Pa samo kazem istinu :)....
Dee reci ce ti Leon zasto sam upotrebila tu rec :D

ne tiče me se, al mogu da pretpostavim...ponudila si mu dejt između redova a on se izmako ko puvanjak iz gaća :per:
vi ste ipak relativno blizu, gledano avionskom udaljenošću a imate kintu za avionsku kartu

ajde odgorite se pa mozda i napisete neku pristojnu....

Lepa zena

- - - - - - - - - -

idem ja da skuvam drugu kafu taman da smislim štaću blagoglagoljivo napišem divljoj

- - - - - - - - - -

ne tiče me se, al mogu da pretpostavim...ponudila si mu dejt a on se izmako ko puvanjak iz gaća :per:
vi ste ipak relativno blizu, gledano avionskom udaljenošću a imate kintu za avionsku kartu

Nije tacno....nikakav dejt nije bio u pitanju .

- - - - - - - - - -

ne tiče me se, al mogu da pretpostavim...ponudila si mu dejt između redova a on se izmako ko puvanjak iz gaća :per:

P.s. Cula sam super vic iz tvog kraja letos sa to "ne tice me se":zcepanje:

- - - - - - - - - -

wild wind...na oko oštra i nadrkana, ustvari emotivno biće :zaljubljena: sve što treba je muškarac koji će umeti da je otključa
aj posle dok kuvam ću smislim još nešto, za sad dosta

- - - - - - - - - -

web view contact ? :per:

Ma ne :whistling:

Pa samo kazem istinu :)....
Dee reci ce ti Leon zasto sam upotrebila tu rec :D

- - - - - - - - - -

ne znam ni ja katcha sta mislis i ne znam sta sam te slago da bi me zvala lazovom

a ti dee, pa ko ce katchu da odbije jedino ako sam blentav i nisam skapirao sta mi je ponudjeno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back