gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.054
uozbiljio se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posmatate nas samo kao seksualne objekte.....no sta se tu moze.

tako sam se par puta sad skoro uhvatio kako buljim u neke koje drvcetom ne bi pipnuo i pomislio sam u sebi e moj ti pa desu ti kriterijumi bog te ubio jel si na to spaofolira se
sta cu da joj gledam bubrege i jetru?
a sta ces kad si zagoreo prvo moras animalne potrebe da nadmiris a onda vidis sve ostalo
ja te ne posmatram ko sekualnog objekta vec kao neko uzviseno bice koje moze ako hoce da mi da sve sto meni treba i zelim
ja te ne posmatram ko sekualnog objekta vec kao neko uzviseno bice koje moze ako hoce da mi da sve sto meni treba i zelim
trenutno je vaša fizička lepota ponela dominaciju nad intelektualnom lepotom, e sad na vama je da se potrudite da prevagne umna lepota nad telesnom
- - - - - - - - - -
tako sam se par puta sad skoro uhvatio kako buljim u neke koje drvcetom ne bi pipnuo i pomislio sam u sebi e moj ti pa desu ti kriterijumi bog te ubio jel si na to spao
Da da evo sve trcim da vas uverim kako sam pametna.....

Dee samo zna da prica...nista vise od toga![]()

ovo je sad ko pica dostavljač...ona poručila a ti doneo
nije to to kad se ne setiš sam nego te ona mora poceća
Katcha
netreba uveravaš, sam ti piši, naše je ostalo
- - - - - - - - - -
jak teoretičar slab praktičar
baš tako
![]()
aj ti meni na pepe daj tvoj broj telefona, pa kad budem dolazio u bege ću te pozovem da se vidimo i sve što uz to ide
Katcah je već previše daleko
Prakticarvelika verovatnoca da ste tu bas slicni ko jaje jajetu
- - - - - - - - - -
jake su samo na daljinu ovako su ko male mace

velika verovatnoca da ste tu bas slicni ko jaje jajetu
- - - - - - - - - -
jake su samo na daljinu ovako su ko male mace
Ni sami ne znaju sta bi rekli......

Prakticar
- - - - - - - - - -
Lazov
teske reci Katcha
nema dokaza a izmilja pomalo
....Pa samo kazem istinu....
Dee reci ce ti Leon zasto sam upotrebila tu rec![]()

ajde odgorite se pa mozda i napisete neku pristojnu....
idem ja da skuvam drugu kafu taman da smislim štaću blagoglagoljivo napišem divljoj
- - - - - - - - - -
ne tiče me se, al mogu da pretpostavim...ponudila si mu dejt a on se izmako ko puvanjak iz gaća
vi ste ipak relativno blizu, gledano avionskom udaljenošću a imate kintu za avionsku kartu
sve što treba je muškarac koji će umeti da je otključaNije tacno....nikakav dejt nije bio u pitanju .

idem ja da skuvam drugu kafu taman da smislim štaću blagoglagoljivo napišem divljoj
- - - - - - - - - -
ne tiče me se, al mogu da pretpostavim...ponudila si mu dejt između redova a on se izmako ko puvanjak iz gaća
vi ste ipak relativno blizu, gledano avionskom udaljenošću a imate kintu za avionsku kartu

wild wind...na oko oštra i nadrkana, ustvari emotivno bićesve što treba je muškarac koji će umeti da je otključa
aj posle dok kuvam ću smislim još nešto, za sad dosta
- - - - - - - - - -
web view contact ?![]()

Pa samo kazem istinu....
Dee reci ce ti Leon zasto sam upotrebila tu rec![]()
- - - - - - - - - -
ne tiče me se, al mogu da pretpostavim...ponudila si mu dejt između redova a on se izmako ko puvanjak iz gaća
ne znam ni ja katcha sta mislis i ne znam sta sam te slago da bi me zvala lazovom
a ti dee, pa ko ce katchu da odbije jedino ako sam blentav i nisam skapirao sta mi je ponudjeno

ne znam ni ja katcha sta mislis i ne znam sta sam te slago da bi me zvala lazovom
a ti dee, pa ko ce katchu da odbije jedino ako sam blentav i nisam skapirao sta mi je ponudjeno