- Poruka
- 401.260
Hvala..O njemu sve pozitivno kao sto rekoh
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mada bi mu avatar bolji bio kada bi stavio gorepomenutog iz vremena dok je igao u Partizanu, kada je harao sa Šćepanovićem, Vesom Petrovićem, Vujanićem, Avdalovićem, Čankom, Glintićem, Materićem i ekipom.. 

Voli Jova StanojevićaMada bi mu avatar bolji bio kada bi stavio gorepomenutog iz vremena dok je igao u Partizanu, kada je harao sa Šćepanovićem, Vesom Petrovićem, Vujanićem, Avdalovićem, Čankom, Glintićem, Materićem i ekipom..
Deluje okej, čovek koji ume da razmišlja i nije isključiv..
EDIT: E, i Đurom Ostojićem![]()

Mada jesam bio iznenađen, skroz mi je skliznulo iz glave da je Jovo došao iz Zvezde
I dalje mi je omiljen igrač, tj njegova igra pre nego što su ga povrede shebale.. Tako da bismo ti i ja pod košem imali prilično žestok okršaj, obojica pod košem 
Ma jok bre, zajebavam seMada jesam bio iznenađen, skroz mi je skliznulo iz glave da je Jovo došao iz Zvezde
Ja sam imitirao Džermejna O'NilaI dalje mi je omiljen igrač, tj njegova igra pre nego što su ga povrede shebale.. Tako da bismo ti i ja pod košem imali prilično žestok okršaj, obojica pod košem
![]()