Opishite kolegu sa LjiSa iznad sebe

• Začetnik teme Začetnik teme Raisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Njegov cinizam ne vodi nigde, baš kao ni moj idealizam. Čovek sa protraćenim intelektualnim i mnogim drugim potencijalima, dajem mu puno slobodu da mi vrati istom merom - sve priznajem!
Gajio si neke nade, pa se izjalovile? Pogođen si i razočaran? Razumem, i ja sam bio.
Ovde ti je kao i u gradu- većina sami, većina se folira, kao imaju nekoga, kao nisu zainteresovani. Ima i onih koji su jednostavno rečeno- sebične jajare.
Ja sam ozbiljno i smisleno odgovarao na teme otprilike do mog 1000 posta. Onda sam umesto smisla i srodne duše počeo da tražim smeh i zabavu, zezanje. Prvo se zezam na svoj račun, pa posle i na tuđi. Većina tih sa kojma se šalim nije mi to zamerila, bar ja ne znam. Jedna klinka je prozbiljno shvatila neko moje zezanje sa Bokicom, pa me ispljuvala na pp, iako njoj ništa nisam rekao. Pokušao sam da objasnim, ali nisam je ubeđivao, to je jalov posao.
Bolje se osećam od kao se samo zezam. Nasmejem se, oraspoložim. Trudim se da ne vređam nikoga i ne učestvujem u svađama. Čak i kroz zezanje ubacim velike istine. Ne volim foliranje( recimo, lepo je videti, ali je potpuno neprirodno da devojka ide u miniću u sred zime, pa sam zato ironičan sa Cecom. Svi se zgražavaju na vunene čarape, a kao" in "su prirodni materijali. Svi se stidimo što smo Srbi, mi smo najgori, mi ovo , mi ono...Sledimo holivudske vrednosti koje je nametnula ta industrija iluzija, a to nam je potpuno strano, pa smo nesrećni....)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back