Opishite kolegu sa LjiSa iznad sebe

• Začetnik teme Začetnik teme Raisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam znao (još uvek nisam siguran) da je kolega Dee pripadnik ministarstva kojim rukovodi naš vrli ministar poznatiji po nadimku: "Kale ..... hik (smeh, smeh), brdo .... hik .... (smeh, smeh), tu su bili Turci .......................... (smeh, smeh)", ali i ako jeste to njegove ljudske osobine, kao i intelekt ni jednog trenutka ne dovodiu sumnju, imam veoma pozitivno mišljenje o njemu, uprkos činjenici da se slažem i sa ljudima sa kojima je on na ratnoj nozi! :D

bio sa mnogim urmashicama :per:

volim sebe,
a ni vi nise loši:zag:

Ni ona nije loša, ali uopšte nije loša, na protiv :D. Nije baš najjednostavnije dopreti do nje, na forumu je to apsolutno nemoguće, cenim da je u rl lakše, ali kada uđete u taj "krug poverenja" msm da imate zadovoljstvo da uživate u društvu jedne divne osobe. Sviđa mi se i njen blago tradicionalan pristup muško/ženskim odnosima, i tako da nemam lepo mišljenje, o njoj ne bi se ni trudio da je opisujem 3,4 put ............(neću više-stvarno) :D

Zaljubljeta devojčica, mnooooogo je slatka, mnogi je ne vole, govore ružne stvari o njoj, a ona jednostavno samo ne želi da bude ogorčena, oprezna i suzdržana kao mi koji smo ispili čaše žuči, pa sad mislimo da smo mnogo pametni zbog toga i da se prvom prilikom nećemo opet zahebati. :mrgreen:
Polako naučiće, ona sve i sama, al ne moramo mi da joj nabijamo na nos stalno kako život nije bajka, neka ona živi svoj san - dok traje, i želim joj da se što pre provoza venecijanskim Grand kanalom :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back