Opis predstava koje su na repertoaru beogradskih pozorišta

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.085
Dragi moji,

znamo da je pozorište mesto koje leči dušu, znamo da je pozorište oaza dobre,
umirujuče i lekovite energije koja nam je svima potrebna i zbog koje smo oduvek i išli u pozorište.

Na ovom mestu se nalaze sve aktuelne predstave beogradskih pozorišta, pa će nam biti lako da
odaberemo onu koja nam se baš večeras gleda.

Vidimo se u pozorištu!
Grlim vas!

:vzagrljaj::vzagrljaj::vzagrljaj:

"Hotel Slobodan promet" Jugoslovensko dramsko pozorište​

20,00h - 21,30h

Screenshot_94.jpg

Screenshot_95.jpg

Ko je gledao "Buba u uhu" Žorža Fejdoa, taj će znati da ova predstava od istog pisca mora da bude
fenomenalna...

Samo toliko... e, da... plus fantastični glumci....

:heart::heart::heart:

"Dama s kamelijama" Narodno pozorište​

19,00h-21,00h

Screenshot_34.jpg

Screenshot_35.jpg

Pravo da vam kažem, dragi moji, radije bih odslušala operu "Travijata", ali kad nje nema, nije loše otići i videti
šta ume da ponudi naš lepotan, Milioš Biković, u ulozi Arman Divala...
Bio opera, ili pozorišna predstava, ovaj prelepi klasik nikada neće izaći iz mode...
Preporučujem uživanje u predstavi...

:heart::heart::heart:

"Režim ljubavi" Atelje 212​

Ovu predsatavu koja žanrovski pripada komediji, preporučujem forumašima, zato što se bavi
veoma ozbiljnom temom ljubavi u našem savremenom okruženju i pokazuje do kog je nivoa
stigao odnos ljubavnih parova, moj, tvoj, naš, vaš, ili odnos ostalog dela sveta u ovom dobu
tehnologije, kada se odnosi pretvaraju u instant komunikacije preko društvenih mreža...

Izgleda da nije preporučljivo za osobe ispod 14 godinica...:lol:

ožda nešto uvidimo o drugima, saznamo o sebi... saznamo koliko različitih režima nudi ljubav..
Predstava svakao treba da zasluži našu pažnju, pa ako se odlučite da je gledate, zapamtite
da se ovog meseca daje samo jedanput, 6. novembra o.g.

Screenshot_6.jpg

Screenshot_7.jpg

Ukoliko ste svoju dušu nahranili pozorištem, tj. ovom predstavom, pišite nam o svojim utiscima... Čekamo...

:heart2::heart2::heart2:

Back