- Poruka
- 404.670
Kakve veze sada ima njegova zena sa tvojom temom... i ..hvala lepo na druzenju ..odoh ja..Nadjoh i sliku ali nikako da uspem da vam je posaljem
A i sliku njegove zene...pa i nije neka lepotica![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve veze sada ima njegova zena sa tvojom temom... i ..hvala lepo na druzenju ..odoh ja..Nadjoh i sliku ali nikako da uspem da vam je posaljem
A i sliku njegove zene...pa i nije neka lepotica![]()

Ni jednom muskarcu nije za verovati ....ali.. uzecemo da je Veselin tog trenutka mislio tako kako je rekao..Hvala Kucka!
Ono sta se meni najvise dopada je ono ljubav za jednu zenu i to...ako mu je za verovati...
.Sta govori polozaj ruku?
Mislim osmeh i faca moze ispasti bez veze pri slikanju, ali sta vidis iz polozaja ruku?!
Pa dok ne procitam objasni mi ti konkretni slucaj.
Kolerik jeste. Naročito kad mu ne ide kako treba. Onda je po onoj narodnoj: sklanjaj mu se sa puta ili idi begaj.

Kako me gleda, ili mu je žena ili on sam.![]()

Ma najviše mrzim onog sa naočarima pa još sa tri para očiju, ne znam da li su hidrine ili sette ochhi diabolici![]()

Ja sam trojeručica pa ne mogu da ih skrstim kako treba. Onda bi neko morao da natera Dezmonda da piše Body Language Part two. I'll be back.![]()
Ajde forumasi i forumasice opisite vasoj novoj forumasici jednog IN muskarca u Srbiji? Na primer u Beogradu, posto pretpostavljam najveci broj nas ima kontakta sa Beogradom ili je odatle. A mogu drugi gradovi?
Pozdrav i hvala unapred!

Oh, pa ti imaš ruku viška! Ne čudi me onda ona 'terapija' koju si danas obrazlagao u Matrixu.
Inače na temu, stvarno ne znam ko bi bio kod nas harizmatičan baja koji ima nešto u faci da se žene lepe ko lude, možda Marko Jarić.Pa i nije vam neki izbor ovaj Veselin... :???:
Običan lik, bez tog "nečeg" što bi ga činilo harizmatičnim.