"Opet Vuk sludjuje i deli Srbe ..."

bakonja

Buduća legenda
Poruka
43.538
" VUK DRAŠKOVIĆ: SRBI, IZAĐITE NA KOSOVSKE IZBORE...!!! "
Sa :

http://www.kurir-info.rs/vesti/vuk-draskovic-srbi-izadjite-na-kosovske-izbore-56340.php"...Vuk Drašković priznao Kosovo: "SPO izlazi na kosovske izbore"
"...24SI - Pokrajinski odbor Srpskog pokreta obnove (SPO) donio je odluku da pod nazivom "Građanska inicijativa SPO" samostalno učestvuje na predstojećim parlamentarnim izborima na Kosovu koji će biti održani 12. decembra.


"To je odluka Pokrajinskog odbora SPO za Kosovo i Metohiju, koju je Glavni odbor i naš predsjednik Vuk Drašković podržao", izjavio je član Predsjedništva SPO Milan Đukić. On je na prvom promotivnom skupu u Medija centru u Čaglavici kod Prištine istakao da Glavni odbor SPO pozdravlja "hrabru odluku Pokrajinskog odbora SPO".

Predsjednik Pokrajinskog odbora ove stranke Ranđel Nojkić rekao je da SPO prihvata kosovsku relanost i uputio poziv ostalim srpskim partijama, posebno vladajućoj koaliciji, da se pridruže SPO i sačine jedinstvenu srpsku listu kako bi "ulaskom u kosovski parlament i kosovske institucije zaštitili nacionalni državni interes Srba", prenose srbijanski mediji.

"Građanska inicijativa SPO" Kosovo i Metohija je prva grupacija Srba koja je prikupila potpise i koja će, kako je objasnio Nojkić, već 12. novembra predati svoju listu, nezavisno od stava Beograda o bojkotu ili eventualnom pozivu Srbima da masovno izađu na Kosovske vanredne parlamentarne izbore."

Sa :

http://www.24sata.info/vijesti/regi...riznao-Kosovo-SPO-izlazi-kosovske-izbore.html


"Jednoglasna odluka rukovodstva stranke
SPO će učestvovati na izborima na Kosovu

Tanjug, FoNet, Beta | 06. 11. 2010. - 15:27h | Foto: D. Milenković | Komentara: 125

Na sednici održanoj danas u Kragujevcu, Glavni odbor Srpskog pokreta obnove (SPO) jednoglasno je odlučio da će SPO učestvovati na predstojećim parlamentarnim izborima na Kosovu i Metohiji."

Sa :

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/215827/SPO-ce-ucestvovati-na-izborima-na-Kosovu


"...Drašković: SPO izlazi na kosovske izbore
Beta | 06. novembar 2010. 19:20 | Komentara: 24

Glavni odbor srtanke jednoglasno je odlučio da SPO učestvuje na predstojećim parlamentarnim izborima na Kosovu...".

Sa :

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:306665-Draskovic-SPO-izlazi-na-kosovske-izbore


Bivsi Ministar inostranih poslova koji se javno "pohvalio kako je spasao hiljade hrvatskih mladica , ne tako davnih `90 - tih , tako sto je trazio da se srpski mladici ne javljaju na mobilizaciju tih godina"...

Sta jos treba da "uradi i da usreci Srbe" ?
 

Back
Top