opet taj sp2

The Scientist

Zainteresovan član
Poruka
208
Da li se i vama desava da se,nakon sto ste instalirali SP2,komp povremeno pri potezanju nekog programa sam restartuje? Kod mene i mog prijatelja otprilike jednom u 2 dana. Inace oboje smo instalirali full verziju i to - ja windows xp sa integrisanim SP2, a on update na vec instalirani windows xp. Znaci instalirali smo iz razlicitih izvora. Da li se nekome nesto slicno desava?

The Scientist:
Da li se i vama desava da se,nakon sto ste instalirali SP2,komp povremeno pri potezanju nekog programa sam restartuje? Kod mene i mog prijatelja otprilike jednom u 2 dana. Inace oboje smo instalirali full verziju i to - ja windows xp sa integrisanim SP2, a on update na vec instalirani windows xp. Znaci instalirali smo iz razlicitih izvora. Da li se nekome nesto slicno desava?

Ti itvoj ortak ste verovatno nesto isto instalirali, program, aplikaciju ili neki alat a mozda idete na iste sajtove, uglavnom je nesto zajednicko (ako su ispravni op. sistemi) tako da to mozda indirektno ima veze sa sp2, kod mene radi mesec dana i nema nikakvih problema jedini mi spajbot stalno prijavljuje nekih 5 komada dso exploite ali to ne utice na rad racunara, na majkrosoftovom sajtu imas spisak od 7-8 programa koji nisu kompatibilni sa sp2, eto to bi bilo to a ti malo proceprkaj po navedenim stvarima verovatno ces naci o cemu se radi!!!

The Scientist:

A kazi mi molim te koj procesor imas? AMD? Kazu da se SP2 tako ponase samo na AMD procesorima. Evo, ja imam intel celeron na 1.7 i sve super radi ali kod drugra koji ima AMD64 FX 3200 ... daleko bilo!! Mozda to ne zavisi od proc. ali ... :roll:

Back