Opet su kriva deca. I opet su krivi nastavnici.

Na udaru su knjige profesora doktora Šešelja ali zato nisu knjige kojekakvih probisveta. To sve može da se čita ali samo Šešelj ne.
I tu dolazimo do poente novinara ovog članka, dobro plaćen da blati sve one koji ne misle kao on, koji nisu plaćeni od strane tajkuna, lopova, starleta i silikonki sve u službi mafije.
Taj novinar nije napisao šta nije tačno u ovim knjigama koje pljuje ali će da hvali knjige u kojima se promoviše pedofilija, lezbejstvo među decom.
Ko još izbiljno shvata novinare...

Za ponašanje dece krivi su isključivo roditelji. I oni su krivi što deca nisu pročitala lektiru, što imaju nepismenu decu (mislim na razumevanje teksta).
 
Pre neku godinu sam negde pisala i o knjigama pojedinih " starleta" koje su takođe izazvale pažnju dece na Sajmu.Niko ne osporava pravo da se napiše knjiga, problem je sadržaj knjige, koji, po mom skromnom mišljenju nije adekvatna za osnovce.Na stranu moje mišljenje o autoru, problematično je da se neko toliko kontroverzan favorizuje i predstavlja kao model deci. A što se tiče novinara, ko može da nam garantuje da tekst nije napisan baš iz razloga da se napravi reklama, jer znamo, i negativni marketing je marketing.
 

Back
Top