Ako se u novom ustavu Crne Gore, Srbi nadju kao konstitutivni narod, vraticemo se na vrijeme od prije 1918 godine, kada su postojale dvije srpske drzave, to jest kraljevine...dje Srbija u tom vremenu nije bila ni manje ni vise srpska od Crne Gore
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u kom si ti fayonu covece :shock:rikir:nije ali ce zvanicno opet biti i srpska, a znamo za kralja Nikolu, koji ni u jednom govoru pred Crnogorcima nije krio da pripadamo Srpskom narodu
mislim da preterujes :-?rikir:Da opomenem Crnogorce po Srbiji, da nam ne zabijaju noz u ledja
gde se gasis aloooooooooooooo :shock:joca111:Kada bi smo uveli da samo Srbi iz Crne Gore mogu da imaju besplatno skolovanje u Srbiji taj broj "Crnogoraca" bi bio manji!
Iste uslove imaju i Srbi iz BIH, a ne vidim zasto bi smo pravili Srbe od onih koji se tako ne osecaju!
A Srbe iz Crne Gore bih primio na skolovanje jer su ocigledno izlozeni diskriminaviji u svojoj zemlji! Ja nisam neki pravnik ali mi je ovo najblize resenje!![]()
Hmmm, postavim jedan post na temi i ova, ocigledno devojka, me napadne sa GDE SE GASIS, i najgore od svega, kaze da se u principu slaze sa mnom!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:bobanap:gde se gasis aloooooooooooooo :shock:
o cemu ti pises....
u nacelu ne bih imala nista protiv vec recenog, kad iza toga ne bi bilo politicke konotacije...a na kraju svugde se sve placa....i sve je preskupo. a najskuplji je goli zivot svih nas....
joca111:Hmmm, postavim jedan post na temi i ova, ocigledno devojka, me napadne sa GDE SE GASIS, i najgore od svega, kaze da se u principu slaze sa mnom!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Cek da pogodim... Meskalin?besniris:CG je sastavni deo Srbije.To sto je trenutno mafijaska banda uspela za kratko da je odvoji od matice nece biti dugog veka.
rikir:Ako se u novom ustavu Crne Gore, Srbi nadju kao konstitutivni narod, vraticemo se na vrijeme od prije 1918 godine, kada su postojale dvije srpske drzave, to jest kraljevine...dje Srbija u tom vremenu nije bila ni manje ni vise srpska od Crne Gore
(south:ma oborio si je na prvi post![]()
svaka cast!
ps. samo proveri da li je on-a ?..da ne bude iznenadjenja![]()
A zar nisu Srbi i u BIH konstitutivni narod?rikir:Ako se u novom ustavu Crne Gore, Srbi nadju kao konstitutivni narod, vraticemo se na vrijeme od prije 1918 godine, kada su postojale dvije srpske drzave, to jest kraljevine...dje Srbija u tom vremenu nije bila ni manje ni vise srpska od Crne Gore
Хахаа...Па,ја не знам да ли има разлике у физиономији између Херцеговаца и Никшићана,али знам да академици ''дукљанске академије наука и уметности'' тврде да су Црногорци,не само посебна нација,већ и посебна ''раса'' људи.Како тврде,Црногорци имају другачију леву бутну кост у односу на све друге народе.joca111:A zar nisu Srbi i u BIH konstitutivni narod?
I interesuje me da li neko zna da li ima neke sustinske razlike izmedju Hercegovaca (oko Trebinja) i naprimer brdjana ( Niksic) iz Crne Gore , mislim sto se tice fizionomije i temperamenta, ili jezika, posto je u principu u istoriji ta granica bila slaba i bili su vezani ljudi zar ne ?
A i ta 2 grada su blizu prilicno!!
Kad pogledam taj predeo cini mi se kao da je ta granica potpuno neprirodna i da nema neke razlike izmedju tih ljudi, kao sto je razlika izmedju Srba iz juzne Srbije i Sumadinaca, u obicajima, jeziku, pa mozda i u fizionomiji!
Sve je to Jovan Cvijic verovatno lepo objasnio, samo ja to nemam pa se na vase iskustvo oslanjam!![]()
rikir:Ako se u novom ustavu Crne Gore, Srbi nadju kao konstitutivni narod, vraticemo se na vrijeme od prije 1918 godine, kada su postojale dvije srpske drzave, to jest kraljevine...dje Srbija u tom vremenu nije bila ni manje ni vise srpska od Crne Gore
besniris:CG je sastavni deo Srbije..
besniris:To sto je trenutno mafijaska banda uspela za kratko da je odvoji od matice nece biti dugog veka
jedite_kod_Joa:Хахаа...Па,ја не знам да ли има разлике у физиономији између Херцеговаца и Никшићана,али знам да академици ''дукљанске академије наука и уметности'' тврде да су Црногорци,не само посебна нација,већ и посебна ''раса'' људи.Како тврде,Црногорци имају другачију леву бутну кост у односу на све друге народе.![]()