Opet prosvetari povređuju decu

:lol: Pa na neki način, isto kao i tvoje. Kad je bila mala pitala me je kako su nastali ljudi. Ja kao savestan roditelj iznesem obe teorije: po Bibliji i po Darvinu, pa neka bira. Bibliju je odbacila odmah, nije ni pitala da joj detaljnije objasnim, ali Darvin joj je bio zanimljiv, ali nije mogla da shvati koliko je to bilo davno kad su ljudi nastali od majmuna. Ja sam pokušavala da objasnim da je to bilo veoma, veoma davno, a ona: "A jel' baba kad je bila mala bila majmun"??? :lol:

Naravno i mislio sam na nastanak po Darvinu!
Ali vidis koliko nepismenih bolida postuje po Krstarici, samim reagovanjem na moje pitanje!!!
 
Veronauka u nasim drzavnim skolama, poznajuci kakva sve bagra predaje tamo, je oduvek bila losa ideja.

Apropo teme, taj roditelj ima 2 ruke, 2 noge, pa nek' ode & nek' prebije stoku koja se drznula da mu fizicki napadne dete. Da je moje dete u pitanju, u roku od 2 sata po tom dogadjaju dolazila bi marica u skolu po mene.
 
Ko zna sta je pre toga taj njegov sincic uradio.

Nemoj tako! Sincici i kcercice, ne cine nista ruzno, zaista. Nastavnici su uvek krivi, i kad pozele da gurnu nastavnicu u sestom mesecu trudnoce kroz prozor, pa to i pokusaju, oni se samo SHALE, a ona se uplasi za sebe i nerodjenu bebu, i niti kome sme da prijavi niti prica, samo rodbini i najblizim prijateljima, s molbom da cute, mogu je stvarno gurnuti:confused:

Moje dete niko ne dira, psuje, gadja, izbacuje s casa, pojma nemam sto:lol:
 
Ma nemam pojma...toliko nisam u toj priči o veri i veronauci, da nisam "nadležna" ni za kakvu raspravu na tu temu...a moraš da argumentuješ nekako...taman sam mislila da sam se izvukla........, nisi morao baš da primetiš...:lol:

Uvijek mi je simpatično kada čujem to ''zamisli u 21. vijeku neko vjeruje u Boga'' :D
Mada, nisam ni ja za te teološke rasprave...jer je to stvar vjerovanja...vjeruješ, ne vjeruješ, intimna stvar.

Tu se ne može ništa dokazati, zato ta rasprava i traje...vijekovima, da ne kažem milenijumima :lol:
 

Back
Top