Opet prevaril penzionere ,kakvih 5~13% povecanje je 3,5%

zemunski kej

Elita
Poruka
20.728
Pogledao sam danas malo to povecanje penzija,jer su danas legle na racune,Moja majka je dobila povecanje 3,43% komsija dobio povecanje 370 dinara, Rekose nikada vece povecanje ,nikada vece penzije ,sta je ovo? ,Jel ste videli koliko je povecanje,Moze
te da je izracunate putem proporcije,novu penziju podelite sa starom, Dobijete neki broj ,pomnozite sa 100 i dobicete broj 103,43 gde ovo 3,43% je to povecanje, Uvek ih zeznu,,

Pogledao sam danas malo to povecanje penzija,jer su danas legle na racune,Moja majka je dobila povecanje 3,43% komsija dobio povecanje 370 dinara, Rekose nikada vece povecanje ,nikada vece penzije ,sta je ovo? ,Jel ste videli koliko je povecanje,Moze
te da je izracunate putem proporcije,novu penziju podelite sa starom, Dobijete neki broj ,pomnozite sa 100 i dobicete broj 103,43 gde ovo 3,43% je to povecanje, Uvek ih zeznu,,

Ма није,чини ти се јер ускоро пада појефтињење горива па му то онда дође на тих 13%.

Једном одузми-другом додај и сви на Добитку :D

Пензионери немају енергије да рачунају толико дуго. Зауставе се на 103,43 и супер им је. Само најпакоснији и најгори међу њима одлазе и корак даље.

Пензионери немају енергије да рачунају толико дуго. Зауставе се на 103,43 и супер им је. Само најпакоснији и најгори међу њима одлазе и корак даље.

Где је то супер 103.43?
Купујем одмах 2 цистерне!
Ма не питам шта кошта.

Ма није,чини ти се јер ускоро пада појефтињење горива па му то онда дође на тих 13%.

Mangupi ,nikakvo povecanje nije bilo ,Evo sta su smislili ,u oktobru je inflacija dobacila do 2% verovatno niste osetili ali je registrovala svetska banka ,a ove godine ce da ide do 3,5% na godisnjem nivou,, Tako da sve ostalo na istom ovamo ti daju a uzmu kroz ciljanu ihflaciju,

Не треба ни да се труде.Јел Вучић ономад рече да само он и још троје њих у Србији умеју то да израчунају.

Па чекај........... зар нису пензоси сада примили ПОЛОВИНУ ПЕмЗИЈЕ??? И ако је 3,43% онда треба пута 2.........???

Па чекај........... зар нису пензоси сада примили ПОЛОВИНУ ПЕмЗИЈЕ??? И ако је 3,43% онда треба пута 2.........???

Nemoj molim te da me razocaravas, Naravno da znaju da racunaju ,Povecanje je na mesecnom nivou, i iznosi 3,5% isto iznosi i za prvi i drugi deo penzije koje su identicne,

A taman su se penzosi poradovali... biće ića, biće pića... kad ono prc :mrgreen:

Колики ли их је већ скончало чекајући укидање уредбе о смањењу, а колико ће их тек скончати. Али, остаће монументални споменик њиховој жртви у Београду, на обали Саве.

Taman su sa ovim povećanjem dobili peMziju koliku su imali pre 4 godine.

Ako uračunaš inflaciju, u odnosu na pre 4 godine su u minusu oko 15-20 %.

Ko ih ebe kad glasaju za Muslijua.

Колики ли их је већ скончало чекајући укидање уредбе о смањењу, а колико ће их тек скончати. Али, остаће монументални споменик њиховој жртви у Београду, на обали Саве.

Neki su čak i na samrti vikali: ''Vučić je najbolji i ako ja ne dočekam povećanje, dočekaće jednog dana moji unuci''.

što bi rekao čerčil , POVEĆAVA SE sledovanje čokolade sa 200 grama na 150 .....ebe vućko pemzionere , pa i neka , oni su glasali za njega

Ljudi,dosta je bilo kuknjave.Penzioneri kukase cetiri godine,sto im smanjise penzije.Obecase im povecanje od 5 - 13% sada kako tvrde,dobili su samo nekih tricavih 3,nesto%.Mi smo stalno u depresiji,zbog Kosova,zbog slabog naataliteta.
Mladi beze iz Srbije ko da vlada kuga.Odose u beli svet,i tamo prave decu i pare.Mi ne znamo,kojim putem nasa zemlja ide.
Malo na Istok,malo na Zapad,ko bekrija kada pijan ne moze svoju kucu da nadje.Hajde da nadjemo nesto veselije.Da li ima
nesto,cemu mozemo da se radujemo.Pa ustvari ima.Evo radi se obilaznica oko Beograda.Radi se vec dvadeset i pet godina.
Lepa vest.! Obecavaju da ce biti zavrsena 2O25 godine.Eto lepe vesti.Radujte se ljudi...:rotf::besna:

E i to da docekamo,Dunav kod Novog Sada je rekordno nizak,znaci gorivo ide ponovo gore 3-4-5 dinara..

drzava mora da stampa vise novca. inflacija od 3 % nije dovoljno dobra. za vreme tita inflacija je bila 30% godisnje i ekstra se zivelo

Ako drzava stampa novac, onda evro raste.. To uvozni lobi nece nikad da dozvoli - onoliko im je trebalo da uniste srpskog seljaka i proizvodjaca, pa sad sve da padne u vodu.. Nece moci.. Konacno uvozni lobi je u tesnoj sprezi sa vladajucom vrhuskom, tu se ne zna ko koga reketira..

Back