opet o prilikama

gost 94137

zmajka
Poruka
43.846
mislim da ovo nije bilo, ako jeste može lock..

kako dakle stvoriti priliku za sex, ali sa osobom koja je predmet vašeg interesovanja, a ne sa bilo kojom osobom ili ne daj bože osobom sa foruma? dobro, može i sa osobom sa foruma, ali bih za to ipak drugu temu otvorila ili ako sam nekoga inspirisala neka otvori temu o tome..

unapred zahvalna na odgovorima koji će doprineti poboljšanju mog ljis života,

vaša heroina

p.s. srećan 8.mart svima koji slave, ko hoće nek čestita, ko neće neka ignoriše.. :heart:

Mene takodje zanima ,opet sa druge strane nikad nisam voleo da placam zene i da se petljam sa damam lakog morala.A voleo bih da upoznam neku ozbiljniju pa ako bude hemije sto da ne i nesto vise.Iskreno danas nije tabu pricao seksu ali svi se prave fini.Evo moje price nemam devojku vec 3 meseca a prilicno sam u x fazi.

ribama je lako vecina ih ne bi odbila,a i ovde treba da se shvati pravilo,ne uzimas koga hoces nego koji ti treba

Izgleda da je ovde u pitanju frajer "out of her league". A da ga profilišeš i pogodiš tamo gde treba, da ga zaintrigiraš malo pa sarmiraš malo pasivno, sa humorom dok ga "mariniras", navuci ga postepeno na tvoju energiju bez žurbe. Kao tu si al nisi tu uvek. Imam predosećaj neki da si dobra devojka, po postovima vidim da si inteligentna. Opusti se i budi prirodna, videćeš. ;)

Edit: ako imaš dobre fizičke adute, iskoristi kao oružje a da ne bude providno. Pokazuješ a ustvari ne pokazuješ. Neka mašta malo. A ukoliko ga baš želiš, podsvesno ćeš uticati na njega mikro izrazima, tonom, body language-om. Njegovi "receptori" će primiti tu informaciju.

Poslednja izmena:
Pa sise kao takve valjda ne znače ništa. Ja se ne bi uzbudio da vidim samo sise negde na ulici a da nema ostatka. Štaviše verovatno bih se zgrozio, mada ne bi, nisam gadljiv samo bi se uzbudio ali ne seksualno već onako.

mislim da ovo nije bilo, ako jeste može lock..

kako dakle stvoriti priliku za sex, ali sa osobom koja je predmet vašeg interesovanja, a ne sa bilo kojom osobom ili ne daj bože osobom sa foruma? dobro, može i sa osobom sa foruma, ali bih za to ipak drugu temu otvorila ili ako sam nekoga inspirisala neka otvori temu o tome..

unapred zahvalna na odgovorima koji će doprineti poboljšanju mog ljis života,

vaša heroina

p.s. srećan 8.mart svima koji slave, ko hoće nek čestita, ko neće neka ignoriše.. :heart:

Prosto,udaj se.

Back