Trandaiflko
Aktivan član
- Poruka
- 1.187
Већ сам давно помињао да се апдејтује малтене свакодневно. аутоматски, па сам отишао на подешавање да то спречим. Међутим, сваких 10 дана ме моли да то завршим. Хајде и да пристанем, али... Већ сам се жалио овде да се нешто зезнуло са његовим keyboard где год може почне да штанцује или ++++ или <<<< итд. У Ворду, или у address bar кад хоћу да унесем адресу сајта, на Виберу (на компу) кад хоћу поруку...
Онда одем на Device manager - unistall keyboard (користим екстерну) па тражи да га рестартујем, али не вреди. идем на scan hardware changes неколико пута, и неколико рестарта, да бих избацио његову тастатуру.
Дакле, сада се не апдејтује сам али ми малтене једном недељно нуди да то уради. Кад га гасим, нуди ми updаtа-restart, ја то одбијем код неколико гашења, али наједном он то ипак уради, апдејтује се пре гашења.
И опет муке са његовом тастатуром.
Кад на сетингу одем на schedullе update да одложим за неки наредни датум, дозвољава ми одлагање само недељу дана.
Ево сад одложих за 5 фебруар али на дну пише да неће чекати тај датум ако му дуне тако. Неће ме зарезивати ни 2%
Како да га научим да не буде навалентан?
Да је обични апдејт, али није. Него, када му деинсталирам тастатуру па рестартујем, то траје и по 16 минута...
П. S. Само молим да не буде савет у стилу: пређи на Линукс, заYеби Виндоус.
Онда одем на Device manager - unistall keyboard (користим екстерну) па тражи да га рестартујем, али не вреди. идем на scan hardware changes неколико пута, и неколико рестарта, да бих избацио његову тастатуру.
Дакле, сада се не апдејтује сам али ми малтене једном недељно нуди да то уради. Кад га гасим, нуди ми updаtа-restart, ја то одбијем код неколико гашења, али наједном он то ипак уради, апдејтује се пре гашења.
И опет муке са његовом тастатуром.
Кад на сетингу одем на schedullе update да одложим за неки наредни датум, дозвољава ми одлагање само недељу дана.
Ево сад одложих за 5 фебруар али на дну пише да неће чекати тај датум ако му дуне тако. Неће ме зарезивати ни 2%
Како да га научим да не буде навалентан?
Да је обични апдејт, али није. Него, када му деинсталирам тастатуру па рестартујем, то траје и по 16 минута...
П. S. Само молим да не буде савет у стилу: пређи на Линукс, заYеби Виндоус.