opet o Dodiku

kosta1703

Veoma poznat
Poruka
13.699
Na moje veliko iznenadjenje, potpuno je izostala bilo kakva reakcija na sinocno gostovanje Milorada Dodika u emisiji BN televizije, mada sam bio ubedjen da ce se oko tih njegovih izjava mnoga koplja polomiti, i ovde a i kroz drugu stampu i reakcije drugih politicara.
Naime, u sinocnoj emisiji Dodik je nedvosmisleno rekao, i to detaljno obrazlozio dva puta, da svaki politicar koji je optuzen za neke zlocine i greske treba da odgovara, ali da sa istorijske distance gledano, da nije bilo Milosevica danas ne bi bilo ni Republike Srpske.
I kao mali "dodatak" tome, da bez obzira na optuzbe protiv njih(opet) da nije bilo politicara koji su 1992. stali na celo srpskog naroda(poimence pominje Karadzica), da Republike Srpske ne bi bilo.
Time im svakako odaje pocast kao politicarima koji su uradili nesto pozitivno za svoj narod, a jos vise se deklarise kao osoba koja moze da kaze ono sto misli, bez obzira na moguce posledice.

Znaš šta je odgovorio Dodik na pitanje jednog studenta kod nas na tribini?
Pitanje je bilo: "Kakvi su vaši odnosi sa Srbijom?"
A Dodik odgovara: "Mi Srbi u Srpskoj više volimo Srbiju od vas."
I onda svi počinju da se smeju, jer je ta u stvari ozbiljna tribina, bila totalna sprdnja, i onako mrko pogleda i kaže: "I to nije smešno."

Znaš šta je odgovorio Dodik na pitanje jednog studenta kod nas na tribini?
Pitanje je bilo: "Kakvi su vaši odnosi sa Srbijom?"
A Dodik odgovara: "Mi Srbi u Srpskoj više volimo Srbiju od vas."
I onda svi počinju da se smeju, jer je ta u stvari ozbiljna tribina, bila totalna sprdnja, i onako mrko pogleda i kaže: "I to nije smešno."

Ja zivim u pogranicnom delu , Srpska mi je na 3km od mene, i to sot je Dodik rekao je apsolutna istina......Jednostavno je neverovatno, sa koliko ljubavi Srbi s druge strane Drine gledaju na maticu....Cak i onih dana kada je Milosevic stavio rampu na Drinu, nisi o njemu mogao cuti nijednu ruznu rec.

Da je bio Djindjic umesto Milosevica R.Srpska bi sad bila i veca i jaca...i ne bi bila u ovom sranju u kome je sada...

Republika Srpska u sra.nju?
Ne verujem da postoji ijedan Srbin, nacionalnog opredeljenja, ko ce se sloziti sa ovom konstatacijom........Srpska je na stabilnijim nogama od same Srbije.
Celovitost i integritet joj garantuju najvece svetske sile, a Srbiji niko ne garantuje da joj sutra nece uzeti i Sandzak i Vojvodinu.

Republika Srpska u sra.nju?
Ne verujem da postoji ijedan Srbin, nacionalnog opredeljenja, ko ce se sloziti sa ovom konstatacijom........Srpska je na stabilnijim nogama od same Srbije.
Celovitost i integritet joj garantuju najvece svetske sile, a Srbiji niko ne garantuje da joj sutra nece uzeti i Sandzak i Vojvodinu.

Jel vidis bre da je napadaju sa svih strana?Najgore je sto se Amerikanci namerili da je srozaju na nivo neke autonomne pokrajine,a kad oni nesto namerace...

Jel vidis bre da je napadaju sa svih strana?Najgore je sto se Amerikanci namerili da je srozaju na nivo neke autonomne pokrajine,a kad oni nesto namerace...

Pa mogu da joj pljunu pod prozor.........Mislis da bi se oni libili da to urade da mogu?
Nazalost, ono sto su SAMI potpisali u Dejtonu moraju da postuju, i to ih najvise je.be.
Ne susrecu se oni ovde sa tvrdim stavom Karadzica ili Milosevica, koji im je bio izvanredan slagvort za intervencije.
Dodik jasno kaze, MI HOCEMO U DEJTONSKU BOSNU, ali samo u okviru onogs sto ste i VI potpisali.......

To je istina. Da nije bilo Mislosevica ne bi bilo RS

Srbija je podnela ogroman teret stvaranja prve drzave Srba preko Drine i nadam se da zrtva nije bila uzaludna. Vreme ce tek dati pravu ocenu Milosevica i njegovih doprinosa ili promasaja za srpski narod u celini.

Po mom skromnom misljenju njegovi najveci neprijatelji su bili licna sujeta, pogresna zena i tesko skidanje petokrake sa cela.

To je istina. Da nije bilo Mislosevica ne bi bilo RS

Srbija je podnela ogroman teret stvaranja prve drzave Srba preko Drine i nadam se da zrtva nije bila uzaludna. Vreme ce tek dati pravu ocenu Milosevica i njegovih doprinosa ili promasaja za srpski narod u celini.

Po mom skromnom misljenju njegovi najveci neprijatelji su bili licna sujeta, pogresna zena i tesko skidanje petokrake sa cela.

Naravno da je istina, ali je istina koju danas ne sme da kaze cak ni Mrkonjic, ni Seselj, a eto Dodik se drznuo da je javno saopsti.......
A o njegovoj politickoj"tezini"(Milosevicevoj) mozemo pricati tek za 15-20 godina, jos uvek je rano za to.......

Pa mogu da joj pljunu pod prozor.........Mislis da bi se oni libili da to urade da mogu?
Nazalost, ono sto su SAMI potpisali u Dejtonu moraju da postuju, i to ih najvise je.be.
Ne susrecu se oni ovde sa tvrdim stavom Karadzica ili Milosevica, koji im je bio izvanredan slagvort za intervencije.
Dodik jasno kaze, MI HOCEMO U DEJTONSKU BOSNU, ali samo u okviru onogs sto ste i VI potpisali.......

Uh sta mi naprica-Amerikanci potpisali ugovor i sad moraju da ga postuju???Hebe se njima za ugovore,gori su nego Hitler sto se toga tice...jedino zele da to urade postupno,ne nekom naglom nego sa vise neprimetnih promena tokom vise godina...

Uh sta mi naprica-Amerikanci potpisali ugovor i sad moraju da ga postuju???Hebe se njima za ugovore,gori su nego Hitler sto se toga tice...jedino zele da to urade postupno,ne nekom naglom nego sa vise neprimetnih promena tokom vise godina...

Naravno da su oni prekrsili mnogo potpisanih ugovora........Ali je danas Rusija jaca nego u vreme kada su ih krsili, ali je danas Evropa jedinstvenija da NE DOZVOLI bezakonje na svojoj teritoriji.
Jednostavno, vremena se menjaju, polako ali sigurno.

Ja bih rekao da Dodik moze da zahvali Zapadu koji iz nekog njihovog raloga nije dozvolio da Hrvatska i Muslimanska vojska pregaze R.Srpsku '95.-te...inace bi prosli kao Srpska Krajina da ste cekali da vam Sloba pomogne...

Poslednja izmena od moderatora:
Ja bih rekao da Dodik moze da zahvali Zapadu koji iz nekog njihovog raloga nije dozvolio da Hrvatska i Muslimanska vojska pregaze R.Srpsku '95.-te...inace bi prosli kao Srpska Krajina da ste cekali da vam Sloba pomogne...

Da pregaze?
Pa navedi mi JEDNU bitku koju je srpska vojska izgubila u tom periodu.
Nijedne bitke nije ni bilo, nego se vojska povlacila na unapred dogovorene granice.
Posto su bili kooperativni u povlacenju, onda je i Zapad zaustavio napredovanje protivnika, na dogovorenom mestu......
Kakav crni rat, tada, nije bilo ni "r" od toga.

Naravno da su oni prekrsili mnogo potpisanih ugovora........Ali je danas Rusija jaca nego u vreme kada su ih krsili, ali je danas Evropa jedinstvenija da NE DOZVOLI bezakonje na svojoj teritoriji.
Jednostavno, vremena se menjaju, polako ali sigurno.

Okaci o rep i EU zakonitost,mi smo je u Srbiji opsetili na svojoj kozi kada je Kosovo proglasilo nezavisnost,Libijci tu "zakonitost" upravo osecaju na svojim ledjima...

Rusija je dovoljno jaka da aminuje ono sto Zapad uradi,ali da se suprotstavi nece moci jos dugo,dugo vremena...

Da pregaze?
Pa navedi mi JEDNU bitku koju je srpska vojska izgubila u tom periodu.
Nijedne bitke nije ni bilo, nego se vojska povlacila na unapred dogovorene granice.
Posto su bili kooperativni u povlacenju, onda je i Zapad zaustavio napredovanje protivnika, na dogovorenom mestu......
Kakav crni rat, tada, nije bilo ni "r" od toga.

Bila je smanjena na 40 % teritorije pred kraj rata,izgubila je citavu zapadnu Bosnu...u avgustu je dobila agresivne Hrvate na citavom severu svoje teritorije i onda je neko sa Zapada rekao "stani"...e pa taj neko je dozvolio da prezivi R.Srpska inace bi bila sada Srbija veca za jos jedno milion stanovnika...

"Zahvaljujuci" Milosevicu spali smo na prosjachki shtap , a od njegove politike profitirali su jedino tipovi tipa Miskovic,Kostic,Subotic,Karic............................te razna gologuzija tipa B.Tadic,C.Jovanovic................

I Milosevic je kriv zbog toga?
Zbog Cana Subotica, Kostica,Karica,Miskovica?
Pa kako svi oni odjednom pobegose DOS, te 2000. na izborima, kada im je bilo tkao dobro kod Milosevica?
Vidim da je DOS tim koji su OTELI od naroda, po vasim recima, naplatio ektraprofit i nezakonito stecene pare.
Vidim da je nekoliko milijardi dolara uslo nazad u zemlju sa sve dinkicem kao glavnim istrazivacem tih para koje je Milosevic "oteo"....

PS:Ja ne branim Milosevica nijednog sekunda.........On , kao predsednik Srbije je MORAO da ima bolje informacije od nas, i TREBAO je da radi bolje, ma kako to sada zvucalo..........Da li je , sem sto je trebao i MOGAO da radi bolje, znacemo za 15-20 godina kada se otvore neke karte i neke arhive.......
Ono sot je sada vazno je da Republike Srpske ne bi ni bilo da nije bilo njega........I to je istorijska istina, nad kojom vi koji zelite da pljujete po njemu, mozete smao da placete od muke.

Dodik je fino pricao sinoc na BN TV.Ko pazljivo odslusa intervju, naci ce sve odgovore, od angazmana brisela, moskve, beograda, izraela, puno interesantnih stvari. Milosevic ,karadzic i mladic su nesumnjivo doprineli stvaranju srpske drzave zapadno od Drine.

Bila je smanjena na 40 % teritorije pred kraj rata,izgubila je citavu zapadnu Bosnu...u avgustu je dobila agresivne Hrvate na citavom severu svoje teritorije i onda je neko sa Zapada rekao "stani"...e pa taj neko je dozvolio da prezivi R.Srpska inace bi bila sada Srbija veca za jos jedno milion stanovnika...

Шта је рекао ко и када?
Прво су разваљени на Уни а онда су зелени растурени код Кључа и тада је неко рекао стоп.

I Milosevic je kriv zbog toga?
Zbog Cana Subotica, Kostica,Karica,Miskovica?
Pa kako svi oni odjednom pobegose DOS, te 2000. na izborima, kada im je bilo tkao dobro kod Milosevica?
Vidim da je DOS tim koji su OTELI od naroda, po vasim recima, naplatio ektraprofit i nezakonito stecene pare.
Vidim da je nekoliko milijardi dolara uslo nazad u zemlju sa sve dinkicem kao glavnim istrazivacem tih para koje je Milosevic "oteo"....

PS:Ja ne branim Milosevica nijednog sekunda.........On , kao predsednik Srbije je MORAO da ima bolje informacije od nas, i TREBAO je da radi bolje, ma kako to sada zvucalo..........Da li je , sem sto je trebao i MOGAO da radi bolje, znacemo za 15-20 godina kada se otvore neke karte i neke arhive.......
Ono sot je sada vazno je da Republike Srpske ne bi ni bilo da nije bilo njega........I to je istorijska istina, nad kojom vi koji zelite da pljujete po njemu, mozete smao da placete od muke.

Ti ako to nisi do sada video svojim ochima , nece ti pomoci svi arhivi sveta !!?

To je onaj isti neko ko je srpskoj vojci rekao da stane u samom Bihacu.
Ko je bacio niz vodu Fikreta Abdica.
Ko je narfedio da se srpska vojska povuce na unapred poznate granice.
E, ISTI taj je zauztavio hrvate i muslimane nadomak Banja Luke......
Ratne operacije su bile smao privid i prica za malu decu.

Back