Opet monstruozna vest iz jedne germanske zemlje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ona žena iz Lubeck-a (Njemačka) što je sedmoro đece ubila i zakopala u cvijećnjak, pa onaj hanibal takođe iz Njemačke...

Ali zato i mi imamo konja za trke. Znate za onaj slučaj sa sjevera CG kad je žena muža čitavog iskasapila i djelove tijela prodala nekim UN-ovcima koji su im često dolazili u posjetu... Osuđena je na 15 godina zatvora i u zatvor se udala za onog kasapina što pobi one civile otete iz voza u Štrpcima i koji je takođe osuđen na 15 godina

Nisam cuo za to, koja bolest!

Pa nije to narocito cudno , ne dolaze vesti samo iz zapadnih zemalja nego je tamo sloboda stampe, i pritisak javnog mnjenja najveci pa se sve objavljuje i razvalaci po medijima ubedljivo najvise ,dok u nekim zemljama gde se takve stvari takodje dogadjaju to ili prikriva ili je moc javnog mnjenja i dostupnost informacija na mnogo nizem nivou .Recimo niko van Rusije gotovo da nije ni znao za raznorazne monstruozne zlocine o kojima sada imamo prilike da gledamo na RTSu svako vece ,jos od Cikatila do danas dok bi na zapadu o tome na sva zvona trubili danima i mesecima ,ili sto kaze Manje zlo u Kini se ni ne zna sta se desava.

Nekidan je neko postavio ovde temu o slobodi medija...

Najslobodniji mediji su u Finskoj, Švedskoj, Norevškoj, Danskoj, na Grenlandu i tako redom...

Ali nema takvih vesti iz Norveške i Švedske nego iz Austrije i Nemačke... o tome ti govorim...

Nije mi cilj bio da pljujem po zapadu nego sam se zapitao zašto je to tako...

Hebote, ne govorimo ovde o ratnim zločinima nego o nasilju nad decom...

Pa malo ti je neprikladan naziv teme....

Prvo ne treba da stoji germanske zemlje jer već daješ etničku konotaciju i ne znam kakve zaključke hoćeš da izvučeš...

Da je nasilje nad decom češće u germanskim zemljama-ali nije

Procenat psihopata, manijaka, socijalno devijantnih ličnost... je isti skoro u svim državama...

Inače u mnogim germanskim zemljama je nasilje nad decom najstrožije zakonski kažnjivo, a za neke stvari koje se kod nas smatraju pedagoškim merama u nekim germanskim zemljama roditelji idu na robiju, a socijalne ustanove oduzimaju decu (najkarakterističnije su skandinavske zemlje)

Poslednja izmena:
Kljucna rec. Pa sigurno je radio u Nemackoj ili Austriji pa od njih pokupio to ponasanje.

"Mama, mama vidi, čika komšija se vratio iz Njemačke!!!"
:twisted::twisted::twisted::twisted:
hitman.jpg

Pa malo ti je neprikladan naziv teme....

Prvo ne treba da stoji germanske zemlje jer već daješ etničku konotaciju i ne znam kakve zaključke hoćeš da izvučeš...

Da je nasilje nad decom češće u germanskim zemljama-ali nije

Procenat psihopata, manijaka, socijalno devijantnih ličnost... je isti skoro u svim državama...

Inače u mnogim germanskim zemljama je nasilje nad decom najstrožije zakonski kažnjivo, a za neke stvari koje se kod nas smatraju pedagoškim merama u nekim germanskim zemljama roditelji idu na robiju, a socijalne ustanove oduzimaju decu (najkarakterističnije su skandinavske zemlje)

Ja sam i postavio temu sa naglaskom na ove dve države koje su gotovo 60 godina živele u miru i blagostanju, nisu ratovale, nisu imale političkih nemira i potresa... ovi nasilnici koji se pominju nisu žrtve Post Traumatskog Sidroma, političkih obračuna ili nekih drugih psihičkih potresa...

Ali je činjenica da u poslednje vreme sve najgore i najmonstruoznije vesti stižu (u Evropi) baš iz ovih zemalja...

Dok sve ovo pišem, pade mi na pamet i slučaj od pre par godina kada je jedan Nemac dao oglas da želi da mu se javi neko koga će ubiti i pojesti, pa mu se javio drugi Nemac, a ovaj je to i učinio i još se hvalio po forumima o tome...

Da li sam sada jasniji...

Pa ona žena iz Lubeck-a (Njemačka) što je sedmoro đece ubila i zakopala u cvijećnjak, pa onaj hanibal takođe iz Njemačke...

Ali zato i mi imamo konja za trke. Znate za onaj slučaj sa sjevera CG kad je žena muža čitavog iskasapila i djelove tijela prodala nekim UN-ovcima koji su im često dolazili u posjetu... Osuđena je na 15 godina zatvora i u zatvor se udala za onog kasapina što pobi one civile otete iz voza u Štrpcima i koji je takođe osuđen na 15 godina

Насер Орић србима вадио црева, ни бебе нису поштеђене. "Цивилизовани" ЕУ га пустио и дочекан је у Сарајеву од зелених као херој. Харадинај и Тачи су исти третман добили.Ђукановић шверцовао дрогу и бело робље, "цивилизовани" ЕУ га подржа.

A je l' može ijedna tema bez spama????

Ideja je bila da govorimo o nasilju nad decom van okvira rata i ratnih zločina...

Dakle, ja sam pre svega hteo da se osvrnemo na civilne žrtve koje nisu posledica rata i ratnih zločina jer su ove teme ovde već obrađene milion puta...

I one morbidne slike stvarno ne doprinose ovom naslovu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back