Opet kasnim!

106kn77.jpg

jeste off al je ziva istina...greota :(

...uh pa kasnim tu i tamo...desava se...nikada nisam kasnila na neke bitne stvari ali 5 - 6 minuta se desi...ne proracunam dobro vreme, precenim se...mada je ranije bilo gore, sada ne pamtim kada sam zakasnila a ranije jesam, mahom me cekaju pa mi dodjeeeee glupooooo zato sam valjda i prestala...

...e Metlice mnogo ti je meden avatar...slatkisi buckasti...

...uh pa kasnim tu i tamo...desava se...nikada nisam kasnila na neke bitne stvari ali 5 - 6 minuta se desi...ne proracunam dobro vreme, precenim se...mada je ranije bilo gore, sada ne pamtim kada sam zakasnila a ranije jesam, mahom me cekaju pa mi dodjeeeee glupooooo zato sam valjda i prestala...

...e Metlice mnogo ti je meden avatar...slatkisi buckasti...

:zag: hvala

‚‚Opet kasnim, izvini....‚‚...kaže vam a vi već napravili ‚‚tenisku lopticu‚‚ od kake iz nosa čekajući.
wagfinger2.gif

Interesuje me zasto neke osobe obozavaju da kasne na sastanke i koliko tolerišete kašnjenja (10-15 min.) ili ste pak od onih koji stalno kasne?;):p

U poslednje vreme osecam hronichni nedostatak vremena i pocheo sam da kasnim, to mi se ranije nije deshavalo... :rumenko:

‚‚Opet kasnim, izvini....‚‚...kaže vam a vi već napravili ‚‚tenisku lopticu‚‚ od kake iz nosa čekajući.
wagfinger2.gif

Interesuje me zasto neke osobe obozavaju da kasne na sastanke i koliko tolerišete kašnjenja (10-15 min.) ili ste pak od onih koji stalno kasne?;):p

Da li ste primetili/la da ljudi kada pricaju mobilnim telefonom, vecma, lazu gde su i da govore da su vec negde, gde treba vremena tek da se stigne?

Mislim da se to uklapa u tvoju pricu - pitanje o kasnjenju.

------
@tema - ne volim da kasne ni da kasnim...

wagfinger2.gif

Ljudi koji kasne ne iskazuju poštovanje prema drugim ljudima.Trudim se da ne kasnim,ali mi se omakne istina ponekad,ali dovoljno da budem kivna na sebe.
Umjesto da kupuju vrijeme,ljudi ga prodaju,kao obraz valjda:(

Posao me je naucio tacnosti..dok sam studirala, ufff..kasnila sam, bila ne odgovorna, vecito sam bila u nekom raskoraku, zaboravljala na dogovore..strasno! Sada je situacija sasvim drugacija, ako zakasnim..znaci, nesto mi se desilo..zadnji put sam zakasnila na poslovni sastanak, imala sam saobracajnu nesrecu i onda sam se ziva pozderala, kako ce to klijent shvatiti :(!

e to je jedna od stvari koja me strašno nervira ... manjak poštovanja prema onom ko čeka

nikad ne kasnim, ili dođem ranije ili na vreme... ako kasnim, znači da mi se nešto desilo

taj rad... ja natempiram sve da stignem minut pre toga, posebno kad znam rutine. Recimo do faksa mi treba 14 minuta.

kad je nesto bitnije, dodjem ranije 5-10-15 minuta.

prekjuce sam cekao kolegu 25 minuta. Mislim, 25 minuta covece... sad u 7 idem opet, ako zakasni 5 minuta, odo kuci.

taj rad... ja natempiram sve da stignem minut pre toga, posebno kad znam rutine. Recimo do faksa mi treba 14 minuta.

kad je nesto bitnije, dodjem ranije 5-10-15 minuta.

prekjuce sam cekao kolegu 25 minuta. Mislim, 25 minuta covece... sad u 7 idem opet, ako zakasni 5 minuta, odo kuci.

Ja sam drugaricu naučila pameti, stalno je kasnila, a poslednji put dobrih 40ak minuta. Sačekala sam je i rekla:"odoh ja sad kući, a ti sl. put dođi na vreme". Posle toga nije više kasnila:)

wagfinger2.gif

ne kasnim i ne tolerishem kasnjenje jer je to odlika aljkavih, nezrelih i nezainteresovanih osoba

ako postoji makar kakav opravdani razlog i ako se javi na vreme onda je ok

ne chekam u svakom sluchaju

wagfinger2.gif

nem pojma nekad sam stalno kasnila..al ono bas bas..i tako sad uglavnom dolazim u minut ili ranije

Back