Opet ja sa novim EXTREMNIM OBAVESTENJEM

bash sam povodljiva posto svi pljuju pljujem i ja
:(
ili samo jer krve pljuje

da li rade vikendom ovi astromudraci bash bi mogli da me obraduju jednim odgovorom

e, ne rade vikendom samo da vam kazhem

nisam se ovog vikenda druzhila sa SADAS zto sam drchna i opaka
?

:I ail nisam ishla na ASDASDASDA
:(
mioracu opet. eto

astrodrugari shta kazete, da saradjujem sa jednim strelcem?

etotako:
i uglavnom nemaju pojma sa životom... samo znaju da kradu
ovo pričam iz iskustva

to je SAMO?! aj da vidim da ti uspeshno ukradesh

dobro encu da se druzhim s njima, ali s kojima tacno? oni shto prodaju reklame ili ovi shto ih prave (svi su "ljudi iz marketinga")
ja htela jednom da radim za radio akademac da prodajem reklamni prostor po firmama ali nisam samo sam pomislila. dobro je da nisam postala bih lopov. i li nisam jer nisam lopov?> pa da ja sam plemenita zato nisam prodala reklamu.
znachi svet bi bio bolji bez reklama da li je to zakljuchak mad anije bash deduktivno stiglo do njega. ko nije stiglo. ne znam
mada poshto je to teshko onda je to dobra veshtina

ko su uopshjte ljudi iz marketinga

shta znaci da si rodjen za marketing i reklamu, da pravis reklame

pa da, ko jos ima posao da prodaje reklame, osim ako nisi tuzhni student koji prodaje reklamni prostor radio akademca. znaci ljudi iz marketinga su reklamodizajneri zapravo. oni smishljaju ono
"vaso-marija" "ace-lenor" i mister proper
eto zapamtila sam :) mr proper mi je najdrazhi

u stvari to su dobri trgovci, oni koji umeju da te prime da poverujeshu neshto

pa etotako ja veurjem u sve stho ti pises ostavi traga mislim da li to neshto kgovori u tebni

e volish tango, argentinac bas se sada cuje mmmmmm reklama jedna sa sendvichima, za majonez, jedu knor majonez

Dragane - nagr pitanje - de je meni merkur

shto ja nisam mashtovita i slto sam kuchketina

etotako tebe je neko ugnjetavao sad cemo da mu dfoskochimo kako si ti doshla u kontakt s tiom ljudima

shta ti uopste radis u zivcotu kontam da zaradjujkes pisuci neke tekstove za neki cosmo iil tako enshto eh? mada to je zapravo shuplje cesto ali lepo izgleda ovo ono

e da..nesto sam videla za tebe

da
da ti si rekla da je OBHR za tebe bila bi ok da sredish kosarkasku reprezentaciju pala si mi na pamet :) mada me nesh ozbiljno shvatiti ali stvarno jesi mislim da treba da mi napises plaketu i da stavish vodeni zhig na nju kaze mi bojan da imam sizoidni afekat mislim da ga i imam i mislim d acu da odem a on se izlecio mislim ako se izlecio zasto juri minju vukovic???? to stvarno nije dokaz izlecenosti a i nije lepo sto pominjem tudje ime na forumu tuzite em

ma ne bi trebalo samo ih unesrecish ako uzmes to kao obavezu imati decu.. ne znam

dobra voa anarhije, ko je uopshte "dip3"

ta osoba je fantom..ima li svoju astro agenciju

da li steimali iskustvo sa vracharama ikada?? da pokrenemo temmu?

ej izvini dipe3

internet dobija oblik vishe nije free zone
kao fri shop
suvise engleskih reci..ja sam kao poshast

e nishta od njih izgleda da uche..... ali lepo ce da bude kad dodju i odgovore.
bozhe, oprosti mi. e da mi je ovo najveci greh, de bi mi bio kraj

inache...danas nisam na dijeti veceras jela sam salatu jednu od neke cure za ZH KUTKA mogla bih da joj se zahvlaim ovako ide salata:

piletina (mozhe belo, valjda, ja dodala batak) + ananas (ja iz konzerve, valjda moze i obichan) + crno grozdje (ja sekla na pola) + majonez (+ limunov sok)

eto sami experimentishete s kolicinama

a kako da joj se zahvalim...pismom? shta ima da se hvalim uopshte

e posle sam pojela slaninu kao dezer i suvishe hleba...taj hleb mi nije bash trebalo onnda je zurka u stomaku. da li je ovo kraj mog mrshavog perioda????? ok
neko je bio na letovanju a neko je bio mrshav...pa opet se vrati kuci

:) :I

oh neko mi pishe na icq...verovatno neki zlica. ajde cao hvala na slushanju.

Back