Opet banane u kasarni...Once upon a time in Loznica...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
26.137
...

Autorski osvrt na smestaj u Loznici...
Ne znam da li je rezervisao preko Bookinga ili kako...
Ali...

Kada je pre mesec dva bio na vojnoj vezbi, uz pasulj na Pasuljanskum livadama... kao prilog je imao banane...🤔

Pasulj na Pasuljanskim livadama...​

https://forum.krstarica.com/threads/pasulj-na-pasuljanskim-livadama.1004960/
3921501_mv1_ls-s.jpg

A sad...evo ga opet...😴😴😴
Opet marketinski vojni smestaj preko Bookinga...

I OPET BANANE 🤔🤔🤔

(slika u tekstu tj sa predsednickog Instagrama ⬇️)
Александар Вучић показао свој смештај у касарни у Лозници: Све има, мени ће да буде дивно, прелепо
http://www.nspm.rs/hronika/aleksand...ci-sve-ima-meni-ce-da-bude-divno-prelepo.html

Pa kakav je ovo nacin ?!
@Jugoslav Čvarak reci mi !!!

Da li neko naseg predsednika smatra za majmuna ?! 🍌🐒 :rtfm:

...

Čovjek jede voće a ne meso kako bi uštedio pare državnom proračunu.
Sram te bilo, tako mu brojati zalogaje, još samo treba da se hrani isključivo purom i vodom.

Ne trkeljaj kad i deca znaju da su banane najjeftinije, jer se uvoze s kokainom iz Juzne i Srednje Amerike :rtfm:

I zato malo povuku arome koke...i ustvari svaki "bananamen" je kokainski zavisnik i deo kokainskog lanca ! 😴

...

Ne trkeljaj kad i deca znaju da su banane najjeftinije, jer se uvoze s kokainom iz Juzne i Srednje Amerike :rtfm:

I zato malo povuku arome koke...i ustvari svaki "bananamen" je kokainski zavisnik i deo kokainskog lanca ! 😴

...
Ja nisam našao ništa u MAXI-ju po kutijama od banana sem vrećica za održavanje vlage
Otvarao sam i njih i njušio ali - ništa...
Ja sam se, znate, zato i zaposlio u MAXI
Izgleda sam se zaebo...

Ja nisam našao ništa u MAXI-ju po kutijama od banana sem vrećica za održavanje vlage
Otvarao sam i njih i njušio ali - ništa...
Ja sam se, znate, zato i zaposlio u MAXI
Izgleda sam se zaebo...
Pazi kad radiš sa bananama. nema kokaina ali ima drugih opasnih stvari:tajna:

Ovo stvorenje je jedan od najotrovnijih pauka na planeti, a ugrizi mogu biti kobni nakon što izazovu hipotermiju, zamagljen vid, grčeve i, u nekim slučajevima, erekciju. Paukov otrov se čak proučava za upotrebu u lečenju erektilne disfunkcije nakon što je otkriveno da ugriz pauka može dati muškim žrtvama bolnu četverosatnu erekciju.

https://www.b92.net/o/zivot/vesti?nav_id=2378840

...
Шта би неспособни Црногорци и Шиптари без диловања дроге преко банана... Морали би неког здравог посла да се у'вате

Да... Ал у Аустралију, на пристојну дистанцу од Сербије
Jako interesantno da "najveći ljubitelji svoje Srbije i svoje Hrvatske" žive u istoj državi Australiji? :think:
Čini mi se da su se podelili ko igra u kom fudbalskom klubu pa se obavezno posle utakmice malo op-trt vuku za kosu, čupaju, grebu i vrište kako će ih sledeći put...

Back