Opet atentat...Kavčanin uhapšen u Sarajevu planirao ubistva državnih funkcionera!

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
30.125
...

Robotizovani neprijatelji napretka Srbije i jeftine potrošačke korpe...opet napadaju buducnost Srbije...
Taman kad smo pomislili da mozemo da se opustimo u Zlatnom Maxi korpa dobu...
Kad ne lezi vraže...neprijatelj ne spava...čak staviše...na baterije je... :ceka:

"ODRAĆEMO GA, IMAMO LJUDE KOJI NE MAŠE - SPECIJALCA I ROBOTA": Kavčanin uhapšen u Sarajevu planirao ubistva državnih funkcionera!

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4...ikvidacije-predsednika-srbije-i-sefa-policije

20230920-060731.jpg

Atentatori...:

2ea3ca30a5bc427aa1b7bf3548012889.jpg

Srecom...
Uvek budni u odbrani Srbije su @Jugoslav Čvarak i Ljuban Karan -> :maca:

Ako neki misle da je prica naivna...
Gle sad...

MAXI UVODI ROBOTE U ODREĐENE RADNJE – POGLEDAJTE ČEMU ĆE SLUŽITI (VIDEO)​

https://www.beograduzivo.rs/gradska...jene-radnje-pogledajte-cemu-ce-sluziti-video/

Verovatno ste ovih dana u Maxiju mogli videti ove atentatore...sto se vrte po Maxiju...kao čiste...a ustvari snimaju sta trpate u potrosacku korpu...:whistling::whistling::whistling:

Tiru-ri-ru...

...

Poslednja izmena:
A nemoj sad da si licemeran...U svemu vidis paralele i poveznice, ko da si unuk od baba Vange, a ove ocigledne stvari ismevas.... ;) :cool:
Znam ja tebe, pusko... :cool:

I ovde sam sve ozbiljno povezao... :whistling:

Maxi uvodi robote bas u trenutku kad...drzavni funkcioneri se motaju izmedju rafova:
1695186954596.jpeg

Ili su to na slici mozda dva robota...koji se setaju po prodavnicama i probavaju hranu pre Cara...:think:

1694592021-toma_mona_sinisa_mali_jedu_parizer-750x424.jpg

...

...

Evo ge opet...veciti rijaliti zvani "atentat"
Kadgod je tesko izmisli se atentat...
Razalovani Nesa Slina jos povezuje neke ljude sa nekim mestima...iz izmisljenog slucaja Jajinci...i jos xy izmisljenih atentata...

A evo danas opet krece kampanja o 1001. izmisljenom atentatu...dok 15 stvarno ubijenih ljudi i njihovih grobova postoje ..

...

Back