Operacija krajnika-odrasli

Idemacaokotebe

Zainteresovan član
Poruka
108
Zdravo, trebala bih vaditi krajnike, medjutim nisam iz Beograda, nemam prebivaliste ovde, ali mi je karton i med dokumentacija u studentkoj poliklinici, interesuje me imam li pravo da operisem to u Beogradu, ukoliko dobijem uput, naravno prvo bih uzela uput iz poliklinike ver za KC?

Bole50

Zainteresovan član
Poruka
237
Nipošto bez opšte anestezije lično sam iskusio operaciju samo s lokalnom anestezijom(užas),i uradite to u nekoj od boljih ustanova tipa VMA(komercijalno za državljane Srbije,tj.ne treba vam uput samo zakažete telefonski i dobijete instrukcije od njih ,platite po cenovniku).VMA radi bez uputa komercijalno državljane Srbije,dijasporu,i strane državljane.

Idemacaokotebe

Zainteresovan član
Poruka
108
Nipošto bez opšte anestezije lično sam iskusio operaciju samo s lokalnom anestezijom(užas),i uradite to u nekoj od boljih ustanova tipa VMA(komercijalno za državljane Srbije,tj.ne treba vam uput samo zakažete telefonski i dobijete instrukcije od njih ,platite po cenovniku).VMA radi bez uputa komercijalno državljane Srbije,dijasporu,i strane državljane.
Hvala ti na odgovoru. Mozes li mi reci jesi li iz Beograda i koliko te kostalo ako nije tajna?
I kako ti je prosao oporavak, citala sam da je uzasno bolno 😭

Bole50

Zainteresovan član
Poruka
237
Ne iz grada u unutrašnjosti,i operaciju sam radio sa 16god.života(1988godine),jer su bili često u upali,tj.prešlo je u hronično,a stalno davanje antibiotika je bilo pogubno za sva creva,i lokalnom anestezijom(poprskao ždrelo i okolinu),u jednoj opštoj bolnici državnoj,s uputom pedijatra.Oporavak je išao kilavo nekih 7-10 dana sa injekcijama svaki dan,i postepenim uzimanjem tečnosti i tečne hrane.Bolje je prošla poznanica iz BG koja je operaciju radila u 50-tim godinama života,u opštoj anesteziji na lično insistiranje,na VMA,pitala,zakazala i platila po cenovniku.