OPERACIJA DISKUS HERNIJE POSTOPERATIVNI OPORAVAK

hakica73

Početnik
Poruka
6
operisao sam diskus herniju na nivou L5-S1,zbog jakih bolova u levoj nozi.Posle operacije bolovi u nozi su prestali ,medjutim sad su dominantni bolovi u krstima i to odmah nakon ustajanja iz lezecag polozaja.Lezanje na ledjima je opustajuce ali je ustajanje posle takvog polozaja najbolnije i prvih desetak koraka su izuzetno bolni tako da imam utisak da sa oporavkom ne napredujem.Molim za pomoc ako neko zna nesto ili je imao slicnih problema

operisao sam diskus herniju na nivou L5-S1,zbog jakih bolova u levoj nozi.Posle operacije bolovi u nozi su prestali ,medjutim sad su dominantni bolovi u krstima i to odmah nakon ustajanja iz lezecag polozaja.Lezanje na ledjima je opustajuce ali je ustajanje posle takvog polozaja najbolnije i prvih desetak koraka su izuzetno bolni tako da imam utisak da sa oporavkom ne napredujem.Molim za pomoc ako neko zna nesto ili je imao slicnih problema

Da li su bolovi u krstima bili prisutni i pre operacije? Koliko je meni poznato (i sama treba da se operisem uskoro), operacijom se pacijent oslobadja pritiska na nerv, ali ne i bolova u krstima, tako da, ako su postojali bolovi u tom delu ranije operacijom se to ne moze sanirati. Ukoliko su bolovi poceli posle operacije onda bi pod hitno trebali da se javite svom lekaru. Srecno!

Back