Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Prvo cega se ljudi uhvate to su virusi a preporucen lek je format c particije.
1. Sta imas sve instalirano? Da te ne zeza neki program ili nesto slicno koji se pokrece sa winom?
2. Jel isti problem i sa ostalim browserima?
3. Nekad davno kad sam koristio windows neka stara verzija firefoxa se stratovala pola godine al to mi nije smetalo jer je radila solidno ako izuzmemo startovanje
Sada jedno slicno pitanje posto vidim da govorite o Operi: Operu kad ugasim hard krklja jako dugo kao da sam ugasio neku golemu programcinu. Koristim Opera 9 i sa ranijim verzijama nisam imao slicnih problema. Drugo: Opera koju sada koristim ume tako da zakuca da ne pomaze nista osim gasenje na dugme. Ima li neko slicnih problema ili resenje za moje?
Sada jedno slicno pitanje posto vidim da govorite o Operi: Operu kad ugasim hard krklja jako dugo kao da sam ugasio neku golemu programcinu. Koristim Opera 9 i sa ranijim verzijama nisam imao slicnih problema. Drugo: Opera koju sada koristim ume tako da zakuca da ne pomaze nista osim gasenje na dugme. Ima li neko slicnih problema ili resenje za moje?