Opcije na ISDN - u !

• Začetnik teme Začetnik teme novinar_40
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
N

novinar_40

Gost
Posedujem ISDN liniju. Cujem da je za koriscenje velikog broja pogodnosti potrebno posedovati odgovarajuci aparat. S obzirom da u je u veoma visoku cenu pretplate ukljucena samo mogucnost identifikacije dolaznog poziva, napisao sam zahtev i dobio jos i "poziv na cekanju" (Call Waiting)za koji mesecno placam jos neku dopunu. Medjutim ova opcija ne funkcionise. Zapravo cujem obavestenje centrale u toku razgovora ali nemam mogucnost da tokom istog odgovorim na novi poziv pa se vratim predjasnjem sagovorniku. Ovu opcju sam koristio i sa predhodnog obicnog digitalnog broja tako da odlicno znam o cemu se radi. Ispalo je da na ISDN - u toliko pogodnosti ali uz jos ulaganja. Mogu li ovaj problem da resim sa postojecim analognim aparatima? Sta sve dobijam sa "digitalnim aparatom" (ako se tako zove) i uopste sa ovakvom linijom? Unapred Hvala !

ako imas intracom nt zavrsetak pogledaj u uputstvu koji se kod koristi za tu funkciju znaci nije isto kao kod obicnog broja gde si sa flash (kratak prekid) mogao da predjes sa jedne na drugu vezu. Ovde imas poseban kod tipa #neki broj*

Back