aleksije radicevic
Aktivan član
- Poruka
- 1.522
Otpora čemu?Uf, znači opet ćete bježat u Srbiju kad vas ruka pravednog dobrobošnjačkog otpora najuri preko Drine. Ajme!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otpora čemu?Uf, znači opet ćete bježat u Srbiju kad vas ruka pravednog dobrobošnjačkog otpora najuri preko Drine. Ajme!
Vašem pokušaju da ih ponovo silujeteOtpora čemu?
A zašto bismo to radili?Vašem pokušaju da ih ponovo silujete
Ne mogu da zalazim u vašu patologiju i uzroke iste.A zašto bismo to radili?
Svi smo slicna gomna.... Ali mi jesmo ratoborniji i od Hrvata i od Albanaca i od Bosnjaka i od Rumuna i od Bugara i od Madjara, dakle od svih komsija ubedljivo najratoborniji...Da eto zli Srbi pored takvih dobrica kakvi su Hrvati,Muslimani i Šiptari.
Ali i pošteniji i pravedniji.Svi smo slicna gomna.... Ali mi jesmo ratoborniji i od Hrvata i od Albanaca i od Bosnjaka i od Rumuna i od Bugara i od Madjara, dakle od svih komsija ubedljivo najratoborniji...
Cuveno nase postenje...Ali i pošteniji i pravedniji.
Cuveno nase postenje...
Moguce...Uglavnom je stvar kao i sa ljudima, ako zelis da cujes istinu o sebi onda pitas sve oko tebe sta imaju da kazu i kako te oni vide...
Bojim se da ono sto mi mislimo o sebi, niko drugi u okolini ne misli o nama.....
Ne mrzimo mi Makedonce, samo Bosnjake, Albance, Hrvate, Bugare, Crnogorce(one cetinjeske prave), Madjare manje u zadnje vreme, Rumunom nazivamo nekog koga zelimo da omalovazimo... I nemamo vise komsijskih naroda....
https://www.kosovo-online.com/en/ne...onsider-serbia-their-greatest-friend-8-2-2023
Zavisi koga oko sebe pitas...
Ne mrzimo mi Makedonce, samo Bosnjake, Albance, Hrvate, Bugare, Crnogorce(one cetinjeske prave), Madjare manje u zadnje vreme, Rumunom nazivamo nekog koga zelimo da omalovazimo... I nemamo vise komsijskih naroda....
https://www.diplomacyandcommerce.rs/serbia-is-romanias-closest-friend/Serbia is Romania’s Closest Friend
A true intellectual, navigating with ease between cautiously presented, well-chosen words and passionate discourse, Ms Davidoiu speaks with equal dexterity of business as she does of history or culture. She unveils the story behind one of Romania’s most popular sayings and explains why Serbia has a very special place in Romanian hearts.
I learned recently of a saying that Romania has only two friends and one of them is Serbia. Before asking you how this is felt in Serbia, I would like to ask you if you feel that on a day-to-day basis, the Romanians are aware of the role their western neighbor occupies in their nation’s subconscious.
Gde pronadje tu statistiku ? Objasnio sam ti da ono sto mi mislimo o sebi niko drugi ne misli o nama.... Kada uzmes u obzir sve narode Balkana uglavnom svi smatraju da mi preziremo Bosnu, da zelimo da pripojimo sebi RS, da zelimo i CG za sebe, da mrzimo Hrvate, Albace, Bugare, Bosnjake, da prisvajamo tudju istoriju i da smo najveci nacionalisti, kao i da smo najveci faktor nestabilnosti na zapadnom balkanu...To je uglavnom njihovo misljenje o nama...Ne svih njih, naravno, pogotovo ne onih koji se ne bave tom temetikom...https://www.diplomacyandcommerce.rs/serbia-is-romanias-closest-friend/
Statistički mrzimo se sa manjim procentom svojih suseda nego Bošnjaci, Bugari, Albanci,
I po čemu su cetinjski "Crnogorci" oni pravi? To su anticrnogorci, negatori svega što su Crnogorci uvek bili.
Докле мислиш кењати своје шовинистичке ставове?Vašem pokušaju da ih ponovo silujete
Превише ти је и твоја.Ne mogu da zalazim u vašu patologiju i uzroke iste.
https://www.diplomacyandcommerce.rs/serbia-is-romanias-closest-friend/
Statistički mrzimo se sa manjim procentom svojih suseda nego Bošnjaci, Bugari, Albanci,
I po čemu su cetinjski "Crnogorci" oni pravi? To su anticrnogorci, negatori svega što su Crnogorci uvek bili.
ako nisi primetio to je vec 12 god ,od kako su sns-ovce na vlastiNacionalizam, kada uzme maha, preti da preraste u nacionalšovinizam, odnosno u nipodaštavanje i omalovažavanje drugih etničkih grupa, vera i nacija. Kako se boriti protiv toga jer voleti svoju narod, naciju ili veru nije ništa loše? Kako biti neko ko voli svoju naciju/narod/veru a ne biti nacionalšovinista?
Kapor je, pošto je bio loš pisac, morao da se istakne na neki način, da da sebi na značaju.
Najgore šta može srpski narod da uradi jeste da veže svoj nacionalni identitet za te četnike koji su bilo kolaboracionisti i koji su najmanju ruku imali sumljivu ideologiju.То нема везе са равногорским покретом, мислио сам на прави, онај који је бранио државу, круну и народ.
Апсурд је да су титоисти, декларативни борци против национализма ојачали све национализме на Балкану
а борећи се само против српског. Створили су им и државе у привременом облику социјалистичких република,
чиме су запечатили неславну судбину Југославије за коју су се такође као борили.
Srbi od vremena cara Dušana nisu vodili osvajacki rat.Vašem pokušaju da ih ponovo silujete
Опет лупеташ будалаштине, четници су војне јединице и немају никакаве везе са идеологијом.Najgore šta može srpski narod da uradi jeste da veže svoj nacionalni identitet za te četnike koji su bilo kolaboracionisti i koji su najmanju ruku imali sumljivu ideologiju.
Dobro Srbi su zli ali zašto dobri Hrvati imaju toliko nesporazuma sa dobrim Bošnjacima i ovi s njima ?Gde pronadje tu statistiku ? Objasnio sam ti da ono sto mi mislimo o sebi niko drugi ne misli o nama.... Kada uzmes u obzir sve narode Balkana uglavnom svi smatraju da mi preziremo Bosnu, da zelimo da pripojimo sebi RS, da zelimo i CG za sebe, da mrzimo Hrvate, Albace, Bugare, Bosnjake, da prisvajamo tudju istoriju i da smo najveci nacionalisti, kao i da smo najveci faktor nestabilnosti na zapadnom balkanu...To je uglavnom njihovo misljenje o nama...Ne svih njih, naravno, pogotovo ne onih koji se ne bave tom temetikom...
Dok mi naravno o sebi imamo totalno drugacije misljenje od svih njih....
Nema potrebe da pronalazim statistiku, sam iztračunaj. Muslimani imaju dva susedna naroda, oba mrze, znači 100%. Albanci tri, sa sve tri se mrze, znači 100%. Bugari se mrze sa svim sebi susednim narodima, znači 100%-. Srbi sd eto ne mrze sa Rumunima, Makedoncima i Mađarima, znači manje od 100%.Gde pronadje tu statistiku ? Objasnio sam ti da ono sto mi mislimo o sebi niko drugi ne misli o nama.... Kada uzmes u obzir sve narode Balkana uglavnom svi smatraju da mi preziremo Bosnu, da zelimo da pripojimo sebi RS, da zelimo i CG za sebe, da mrzimo Hrvate, Albace, Bugare, Bosnjake, da prisvajamo tudju istoriju i da smo najveci nacionalisti, kao i da smo najveci faktor nestabilnosti na zapadnom balkanu...To je uglavnom njihovo misljenje o nama...Ne svih njih, naravno, pogotovo ne onih koji se ne bave tom temetikom...
Dok mi naravno o sebi imamo totalno drugacije misljenje od svih njih....
Dobar pisac i dobar slikar.Kapor je, pošto je bio loš pisac, morao da se istakne na neki način, da da sebi na značaju.
Kao pisac je potpuno beznačajan, nema nikakvu umetničku vrednost.Dobar pisac i dobar slikar.