Ovako. Ceo svoj život radim sledeće:
1. neko mi se odmah svidi, znači nema šanse da se postavim kao prijatelj. Hoće ovo ono, a posle nekog vremena ništa ne rpeduzme, nastupam ovako: slušaj, ti se meni dopadaš, budući da vidim da bi ti samo nešto da se družiš, ja za takve stvari nemam vremena, jer prijatelja već imam dovoljno. Prekidam ili totalno smanjujem kontakt.
2. neko mi se svidi, obostrano je, i on i ja prelazimo na stvar
3. neko mi se ne svidi, a hoće nešto više. U roku od odmah dajem do znanja da ništa ne očekuje (nimalo nisam stidljiva), čak i da ništa ne pita, ja vidim da se smotao i želi, pa mu olakšavam stvar.
4. neko mi se ne svidi ......... ništa se ne izjašnjava, videćemo se sledeći put malo sutra
e ima još par...
5. neko niti mi se sviđa niti mi se ne sviđa, a ja se njemu dopadam, možemo se malko družiti čisto da osmotrim stvar. Ali ja vrlo brzo osmotrim stvar...
6. sviđa mi se kao osoba, lep mi je, zanimljiv, ali procenjujem da to nije iz nekog razloga za mene, nisam zainteresovana za odnos/vezu. Možemo povremeno se ispričati na piću, jer mi je prijatno. Ali takođe stavljam do znanja o čemu se radi.
Šta da vam radim kad se družite sa nemuštim likovima/likušama