previše pričam od jutros
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto vidiš kako uvek može nešto lepo da se izvuče iz mog pisanja i ne moraš uvek da me kritikuješ kako sam ovakva onakvaTo je moj patent zvani terapijski odgovor: filtriras i izdvojis samo pozitivno iz svega.
ne znam za druge, al ja ne postojimОдувек сам форумаше ( и форумашице) доживљавао као имагинарна бића с оне стране екрана. Зар постоје и у рл??
cmoketo vidiš kako uvek može nešto lepo da se izvuče iz mog pisanja i ne moraš uvek da me kritikuješ kako sam ovakva onakva
Pa zasto bre sad tako u sred ove lepe temeOpasno ce biti ako skoči evro
Onda cene opet idu gore
Mene to brine ovog jutra
Ne znam ni koja je tema...zreo sam za jedan banPa zasto bre sad tako u sred ove lepe teme![]()

kaži mu, da ne moram ja stalno da bacam hejtPa zasto bre sad tako u sred ove lepe teme![]()
Dobro, jasno mi je, idem...kaži mu, da ne moram ja stalno da bacam hejt

2 je dovoljno.e pa nemoj sad tako, kako ću da znam da li sam preterala
ustvari ne ja, nego neki radoznali ljudi kako će da znaju da li su preterali
Nije opasna, čak se i podrazumeva na neki način. Ona u najboljim godinama- on naučio da se izražava jer je dugo na forumu..a jel opasna veza između forumašice u najboljim godinama i forumaša sa najboljim forumskim stažom?
pitam za sve radoznale ljude koje to interesuje
hvala, cmok svima
žao mi je što ne mogu da te ispratim kako dolikuje, jer danas sam damaDobro, jasno mi je, idem...
![]()
samo??2 je dovoljno.![]()
samo??
radoznali ljudi će biti jako razočarani
Bitno je da u jednom momentu bude jedan. Nezgodno je pisati ako imaš više švalera odjednoma čekaj, 2 po kvartalu ili ukupno?
ja ne mešam ni pića, a kamoli forumašeBitno je da u jednom momentu bude jedan. Nezgodno je pisati ako imaš više švalera odjednom
E sad ako taj jedan traje, onda si zauzeta kao svaka poštena žena . Eto to je moj konačni odgovor.
![]()
Правићемо те од блата!ne znam za druge, al ja ne postojim

cedna?ja sam na dobrom putu ka ovome

au brate pa što baš od blataПравићемо те од блата!![]()
uvek bilacedna?![]()
Cenjeni idiot?A el bi bio minus da je neki idiot, a plus ako je cenjen i poznat forumaš?![]()
Ne.Cenjeni idiot?
Тако се каже. Бирај материјал!?au brate pa što baš od blata
ništa manje od zlataТако се каже. Бирај материјал!?