Drage dame,
Kako živite kad vam curac ode na službeni put ili duže vremena ostanete bez njega?
Kako živite kad vam curac ode na službeni put ili duže vremena ostanete bez njega?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, vas rikan kad se seti pre, kad je radio za ozbiljne firme, pa is'o na sluzvbene puteve... odemo u neki drugi grad, puni k'o brod... samo pitamo devojku na recepciji koji su restorani dobri... ona nam preporuci.. odes.. jedes... pijes... kao, sutra, odes na taj seminar a u stvari spavas 'sa otvorene oci'... uvece opet isto.. jeo vam je rikan i prave italijanske pice... i razne ribe direktno iz okeana... i bio u zemlji u kojoj pomfrit jedu umesto hleba i ne naplacuju ga... a, kad pogledas... ciganske oci... to, kol'ko god para da imas, uvek je najsladje ono sto je dzabe... tad sto sam pomfrita pojeo, nikad vise nisam...
Kako?!!!
ne, ne, jedan je rile....svaka ti čast
ti si moj idol
![]()
Drage dame,
Drage dame,
a ako nemam u shpajzu, pozajmim komshijin.Imam zalihe u špajzu![]()
Drage dame,
el sad treba da padnu priche "kako sam se snashla sa vodoinstalaterom/komshijom/krastavcem/tikvicom/psom?" samo da znam, da se pripremim...![]()
ma ja ipak mislim da sad dolazi onaj deo kad oni svi zajedno vilom i asovom rasteruju sve njihove 'partnere'... 'kombinacije'... 'ljubavnike'... 'crnce'... 'careve visoke cetiri metra'... a onda se na to nadovezuju sledeci koji kazu kako su probali nesto u poslasticarnici... a poslasticar je na sebi imao samo malo secera u prahu... i kako su zavrsili u njegovom stanu gde joj je on do jutra pokazivao slike sa mature i recepte... sve vreme dubeci na rukama... jednoj, u stvari... ipak je drugom morao da lista album...
el sad treba da padnu priche "kako sam se snashla sa vodoinstalaterom/komshijom/krastavcem/tikvicom/psom?" samo da znam, da se pripremim...![]()
Nijedna ne trlja... drkanje je jako zapostavljeno kod ženskinja...