Ono sto zene cesto rade i kazu da je to u redu

Ja bih ovu NovuIstu ozenio, majke mi.
Kakva principijelna zena. Samo iz jednog razloga. Kad mi dodje u nedelju ujutro i zakuka:
- Ti si bio sinoc s one dve plave, sisate bliznakinje celu noc... svinjo muska... buhuhuhu...
- Pa, jbte, zeno, opet si rasejana. Napisao sam ti lepo, pre nego sto sam izasao, da raskidamo do sutra ujutro u 8h... jeeeebooooteeeee, citaj kad ti kacim cedulje na frizider, aman!

ajde ajde :D.
nego, to sto pokusavas ne pije vodu. karikiras njihovu situaciju. ali kako god- raskid je raskid, neka svako posle raskida radi sta hoce. ili bi ti to dok si u vezi?

dakle ovako, populacija koja pouzdano tvrdi da je verna samo kada "nema koga da kresne", hoce jednu devojku da ubedi da je moralni sljam zato sto je imala kres sa deckom posto je raskinula sa prvim (koji je, ocigledno, nije ni zadovoljavao mentalno ni fizicki). a ja bih toj devojci samo savetovala da se ne vraca ovom prvom, ocigledno da je njime nezadovoljna. a tek to sto je ubedjuje u nesto sto nema veze s mozgom, aaaaa, pa mene bi ubedjivao prvih pet minuta. sledecih pet ne bi postojao u mom vidokrugu:P.

Cesto sam cuo pricu da zene raskinu, istorbaju se i vrate se. Verovatno je to i bio raskid zbog torbanja - jel sta moze drugo biti iznenadna i nicim izazvana svadja i raskid.
Kome se ta zena pravda da nije prevarila decka, njemu ili sebi?

Da li to sve znaci da kad se jednom raskine ne treba se vise vracati, bas zbog takvih situacija?

Kakav imate stav po tom pitanju?

1.nikome,njemu al ustvari cicvara
2.da ,nema oprosta ......no mercy za dvolichnu i losu personu,izuzetak za spec.gospodje koje ne traze preveliku obavezu - svesne&dobrostojece zene,ali takva mora da bude ozbiljna.
3.zene svasta kazu ali ko im je kriv kad idu sa bizgovima >???? :lol: :idea:

Back