ono sto zelim od ljubavi.....

neizreciva

Buduća legenda
Poruka
34.075
:) bas nesto razmisljam ovih dana......kakvu ljubav zelim.....zelim jaku ali laganu stast, prisutnu izmedju nas stalno, zelim da mi je jednostavno sa njim i njemu samnom, da smo opusteni, veseli, da se puno mazimo, zezamo, da smo sigurni jedno u drugo i u nasu ljubav, da se nezimerno postujemo i da nam nije tesko da budemo pazljivi jedno prema drugom.....da smo najbolji prijatelji :)

:) bas nesto razmisljam ovih dana......kakvu ljubav zelim.....zelim jaku ali laganu stast, prisutnu izmedju nas stalno, zelim da mi je jednostavno sa njim i njemu samnom, da smo opusteni, veseli, da se puno mazimo, zezamo, da smo sigurni jedno u drugo i u nasu ljubav, da se nezimerno postujemo i da nam nije tesko da budemo pazljivi jedno prema drugom.....da smo najbolji prijatelji :)

Moguce je to,samo treba dosta truda,a i naci normalnu osobu. :D

Znam kakvu zelim, ali takvu necu naci nikad.
Da me "kroti" kada ludim, i da mi popusta kada ludim.
Tj da zna da li hocu da tog dana bude miran i diFan ili los :zaljubljena: :lol:
A takav n e p o s t o j i !!!!:sad2:

Postoji,postoji,samo moras dobro da potrazis. ;) Ne moguce je da nemaju dve osobe koje su slicne i koje idu jedno uz drugo,samo treba sebe realno videti,shvatit sta zelis i onda se potruditi da takvog nadjes. ;)

Jesam :lol: Zato sto u napadima tipa : "Ajmo sad u bioskop, a napolju -16, mi taman jeli i opustili se a napolju veje sneg, veeeeeeje :lol: "
ni sama nisam sigurna da li hocu da on pristane ili ne ;)

Za svaku serpu ima poklopac (nekad i vise poklopaca pasu) :mrgreen:
Nista posebno ti ne trazis. A ovo sto je forumas iznad napisao, da treba da se potrudis i trazis, to bolje batali. Tako neces nista naci...Ta osoba ce sama doci u tvoj zivot. Opusteno....nista na silu. ;)

i ja :aha:

Лепо си ово рекла.
Потписујем...

Sve potpisujem. + da uvijek imamo slobodu zivljenja i misljenja (da mozemo jedno drugom sve reci (nije ovo za podcijeniti...))

A džavo če ga znati šta ja hoću..

Ja sam večito nezahvalna i prokleta i treba s vremena na vreme da me prodrma neko žešće gomno pa da se setim koga imam kraj sebe.
Na lepo i dobro se čovek jako lako navikne i počne da podrazumeva ono najčistije što ima i tanka je granica da ga upropasti.

Hoću reći isto to kao i ova krompirčina iznad mene, baš tako to sve :D.

A džavo če ga znati šta ja hoću..

Ja sam večito nezahvalna i prokleta i treba s vremena na vreme da me prodrma neko žešće gomno pa da se setim koga imam kraj sebe.
Na lepo i dobro se čovek jako lako navikne i počne da podrazumeva ono najčistije što ima i tanka je granica da ga upropasti.

Hoću reći isto to kao i ova krompirčina iznad mene, baš tako to sve :D.

ako imas samo nemoj da uzmes zdravo za gotovo, to sigurno ubija ljubav, a muskarci su skloniji tome...najcesce su zene te koje se potrude da potpale vatricu....:)

Mozda ce zvucati ludo,ali.....Pre nekih 3 godine,napisem sve sto zelim od ljubavi,jednostavno kao da to vec imam,mada nije bilo nista ni u naznaci..Znaci,IMAM takvu i takvu ljubav,radimo to i to zajedno,bla bla bla....ma ono,san na papiru.I ostavim taj papir u neku kutijicu,zaboravim na njega.Sada,ima 2 godine,kako imam ono sto sam napisala.Ali sve,bas sve sto sam napisala jednostavno sam dobila...sa njim :heart:

Back