Ono što tražiš, traži tebe

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne da nema mesta nego voz više ni ne staje u svim stanicama.
nemoj tako :lol:
IMG_4816.webp

Мислим да су ређи људи који умеју да ускладе понуду и потражњу на личном нивоу, тј. да им се поклапа оно што траже са оним што и нуде. Код велике већине су те две ствари потпуно опречне.

Temu shvatam u smislu da kako zračimo tako i privlačimo

Lično mislim da je za mene korisno, ako hoću da nađem žensku, da se više ni ne trudim oko toga, da dignem ruke pa ako ima te "međusobne potražnje", naletećemo jedno na drugo

Bitno je da čovek radi na sebi i zauzme što lepši stav po pitanju budućnosti

Eto

Мислим да су ређи људи који умеју да ускладе понуду и потражњу на личном нивоу, тј. да им се поклапа оно што траже са оним што и нуде. Код велике већине су те две ствари потпуно опречне.
večiti reciprocitet. daću ako daš uzeću ako uzmeš
knjigovođa u najavi...mora kartice da mu se slože :lol:

večiti reciprocitet. daću ako daš uzeću ako uzmeš
knjigovođa u najavi...mora kartice da mu se slože :lol:

А у суштини тако и јесте. Људи се међусобно дају и узимају.
Они мудрији умеју то да ускладе па тако имаш старце од осамдесет и више година, а који се воле. 🙂

А у суштини тако и јесте. Људи се међусобно дају и узимају.
Они мудрији умеју то да ускладе па тако имаш старце од осамдесет и више година, а који се воле. 🙂
pa jeste, jedva čekam da napunim osamdeset pa da se volim sa nekim starim mudracem 🙂

Temu shvatam u smislu da kako zračimo tako i privlačimo

Lično mislim da je za mene korisno, ako hoću da nađem žensku, da se više ni ne trudim oko toga, da dignem ruke pa ako ima te "međusobne potražnje", naletećemo jedno na drugo

Bitno je da čovek radi na sebi i zauzme što lepši stav po pitanju budućnosti

Eto
Не добију сви оно што су тражили.

Нема за све.

Тај закон не важи јер би иначе сви били задовољни у љубави. Ја тражим неку добру девојку а на све стране ми излећу разноразне наметљиве феминисткиње и спонзоруше са којима не бих био ни да су једине на свету и које уопште никад и ни на који начин нисам тражио.

Тај закон не важи јер би иначе сви били задовољни у љубави. Ја тражим неку добру девојку а на све стране ми излећу разноразне наметљиве феминисткиње и спонзоруше са којима не бих био ни да су једине на свету и које уопште никад и ни на који начин нисам тражио.
Baš šteta!
Sad smo ubijene u pojam.😁

Не можеш да бираш оно што ти хоћеш, ако уопште и знаш шта желиш.

Не можеш да бираш оно што ти хоћеш, ако уопште и знаш шта желиш.
Ја пре свега желим да будем што више прилагодљив женским захтевима а тек после да знам шта хоћу, јер оно што хоћу највероватније нећу добити. Код мене је све "хоћу то, али ако ми се постављају услови за то које не могу да испуним онда то не мора".

Back