Ono što tražiš, traži tebe

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
А оно што не тражиш не тражи ни тебе 🙂
Sad sam procitao ovo:

“Ja i moj suprug smo se upoznali pre 4 god i to je bilo ovako:bila sam sama na stanu i u nisam mogla da spavam pa sam saltala programe na tv.na tv "most"je isao neki erotski program neke ribe su se razvlacile po ekranu,ali je u pozadini isla dobra muzika pa sam ostavila na tom programu i citala sms-ove koji su isli na traci u dnu ekrana...buljim ja tako pola sata bilo je vec 1 sat ujutru..i ide poruka sledeceg sadrzaja ":ok decko za ok devojku"i ja mahinalno uzimam tel i kucam broj...razmislja,m se da li da posaljem poruku nekih 10-ak minuta i na kraju resim da posaljem pa sta bude...i posaljem ja poruku ":cao.sta se radi?"i potpisem se..nista,nema odgovora...ja zaspim ali mi ujutru stize sms...i tako smo poceli da se kuckamo i razgovaramo telefonom satima...posto smo bili udaljeni svega 23 km.nakon nedelju dana resimo da se upoznamo i licno...pozvala sam ga kod mene...boze....kada smo se videli imala sam utisak kao da se poznajemo citav zivot...tu noc smo pocelui da se zabavljamo..naravno nije se nista desilo te prve veceri ali sl vikend je dosao i prespavao kod mene od tog dana se nismo razdvojili ni na 1 dan....eto..sve je moguce....”.

Da li verujete u to što se tiče izbora/nalaženja partnera?

Da li smo našli u skladu sa sobom ili sa onim što mislimo da nam treba?

Verujem ali zahtevi ne smeju biti konfuzni.
Zapravo najbolje se učitava kada su emotivne namere i misli formirane kao istinska zelja
kada to što treba da te nadje krene kao tvoja suštinska potreba.

primetila sam da onda kada imam nejasne zahteve šta tačno želim odgovor je nikakav ili potpuno pogrešan.

Back