Edmund
Domaćin
- Poruka
- 4.473
Nikako da me nađe
Hehe
Hehe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iz straha (negativne emocije) privlacis isto takve dogadjaje i ljude.Blokiras svoj um zbog straha
Tako jeiz straha (negativne emocije) privlacis isto takve dogadjaje i ljude.
definitivno tačnoiz straha (negativne emocije) privlacis isto takve dogadjaje i ljude.
Tačno jbgiz straha (negativne emocije) privlacis isto takve dogadjaje i ljude.
Nadje ona tebeА оно што не тражиш не тражи ни тебе![]()
Sad sam procitao ovo:А оно што не тражиш не тражи ни тебе![]()
Verujem ali zahtevi ne smeju biti konfuzni.Da li verujete u to što se tiče izbora/nalaženja partnera?
Da li smo našli u skladu sa sobom ili sa onim što mislimo da nam treba?
Da je tako, svi bi našli srodnu dušu.
Kako si ga opisala to može biti samo neki školovani gekon sa nasledstvomo svemiru moj daj mi jednu srodnu dušu ali da bude lepa pametna bogata obrazovana i da otvara usta do dvaput nedeljno .![]()
i ako moze odmah!o svemiru moj daj mi jednu srodnu dušu ali da bude lepa pametna bogata obrazovana i da otvara usta do dvaput nedeljno .![]()
U pravu si. Krajnje je vreme.i ako moze odmah!
Promenila sam kriterijume. Ranije je to bilo "mora da...", a sada je to "ne sme da...". Ne moramo više ništa ali nešto ne bismo trebali.skromna si![]()
ima istine mojati.Promenila sam kriterijume. Ranije je to bilo "mora da...", a sada je to "ne sme da...". Ne moramo više ništa ali nešto ne bismo trebali.
kriterijume bi trebalo stalno menjati sve dok ne utvrdimo koji nam najbolje stoje.
ima istine mojati.
kriterijume bi trebalo stalno menjati sve dok ne utvrdimo koji nam najbolje stoje.
i to ,ne sme da, je zrelije od ,mora da, zar ne?
Msm ne moze da traje doveka a voz odlazi pa dok se snadju nema mesta u vagonuima istine mojati.
i to ,ne sme da, je zrelije od ,mora da, zar ne?
Ne da nema mesta nego voz više ni ne staje u svim stanicama.Msm ne moze da traje doveka a voz odlazi pa dok se snadju nema mesta u vagonu