Ono što tražiš, traži tebe

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ја марамче носим само кад сам на Парнасу. А нисам увек на Парнасу. Тако да то не пије воду.

Пре ће бити да је не желим довољно јако . . .
Good Night Star GIF by Froggy Friends

Da, mislim da da. Svako ko je došao i prošao kroz moj život prošao je sa nekim razlogom. Neki ljudi prođu kroz njega kao svinja kroz kukuruz i samo dignu prašinu, ali velika većina ostavi lepi trag, ukus...miris. Svako ostavi neku priču, iskustvo, ovako ili onako, barem još jednu životnu lekciju koja ti u nekom drugom životnom razdoblju pomogne da nešto prepoznaš i možda čak budeš i bolja osoba.

Možda bi za neku osobu rekla da nije dobar za mene ili da ja nisam dobra za njega ali mi ranije iskustvo kaže da ako se potrudim možda oboje imamo šanse. Svako iskustvo je dobro.
Da li si nekad razmisljala da su ti ljudi usli u tvoj zivot jer si ih ti pre toga nesvesno "trazila"? U mom zivotu,masa ljudi je prosla bez ikakvog razloga.

Da li si nekad razmisljala da su ti ljudi usli u tvoj zivot jer si ih ti pre toga nesvesno "trazila"? U mom zivotu,masa ljudi je prosla bez ikakvog razloga.
Ne, većina je došla kada sam mislila da mi niko ne treba i kada sam želela da budem sama.

Mlada si :heart: Vreme će pokazati da li su bili deo tvog života sa nekim razlogom ili ne.

Ne, većina je došla kada sam mislila da mi niko ne treba i kada sam želela da budem sama.

То је оно као "кад истински одустанеш од нечега што си јако желео тек тад то што си желео јури кроз космос да се споји са тобом" ?

Ја мислим да негде постоји неки лудак геније коме је много досадно па пушта овакве ствари у етар да се забави јер ово јесте нешто што свако жели да чује, утопија. Одустанеш и добијеш, па има ли шта лакше ? :mrgreen:

То је оно као "кад истински одустанеш од нечега што си јако желео тек тад то што си желео јури кроз космос да се споји са тобом" ?

Ја мислим да негде постоји неки лудак геније коме је много досадно па пушта овакве ствари у етар да се забави јер ово јесте нешто што свако жели да чује, утопија. Одустанеш и добијеш, па има ли шта лакше ? :mrgreen:
Može se i tako reći.

Ima ona izreka - Ne odustaj, možda se čudo dosađuje.

Back