Ono što tražiš, traži tebe

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Postoji verovatnoća da nekad nismo u saglasnosti sa sobom, da ono za čim čeznemo se ne poklapa sa našim svesnim rezonovanjem.
To vidimo kad izaberemo nešto ali ne budemo baš radosni

1000010441.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Postoji verovatnoća da nekad nismo u saglasnosti sa sobom, da ono za čim čeznemo se ne poklapa sa našim svesnim rezonovanjem.
To vidimo kad izaberemo nešto ali ne budemo baš radosni

Bog da ono sta mi treba ne sta zelim
Da, ja sam retko u toj saglasnosti sa sobom i mislim da srećem osobe koje mi takve baš trebaju, a ne kakve ja mislim da mi trebaju.

Ја изгледа не тражим ништа ако је то тачно јер ништа и не добијам.
Ја тражим Монику Белучи а верујем да и она мене тражи само виша сила не дозвољава да се сретнемо. Нешто као латино сапуница.

univerzum zna sta nama treba?
Da, mislim da da. Svako ko je došao i prošao kroz moj život prošao je sa nekim razlogom. Neki ljudi prođu kroz njega kao svinja kroz kukuruz i samo dignu prašinu, ali velika većina ostavi lepi trag, ukus...miris. Svako ostavi neku priču, iskustvo, ovako ili onako, barem još jednu životnu lekciju koja ti u nekom drugom životnom razdoblju pomogne da nešto prepoznaš i možda čak budeš i bolja osoba.

Možda bi za neku osobu rekla da nije dobar za mene ili da ja nisam dobra za njega ali mi ranije iskustvo kaže da ako se potrudim možda oboje imamo šanse. Svako iskustvo je dobro.

Back