- Poruka
- 37.735
Da li verujete u to što se tiče izbora/nalaženja partnera?
Da li smo našli u skladu sa sobom ili sa onim što mislimo da nam treba?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoji verovatnoća da nekad nismo u saglasnosti sa sobom, da ono za čim čeznemo se ne poklapa sa našim svesnim rezonovanjem.
To vidimo kad izaberemo nešto ali ne budemo baš radosni
Da, ja sam retko u toj saglasnosti sa sobom i mislim da srećem osobe koje mi takve baš trebaju, a ne kakve ja mislim da mi trebaju.Bog da ono sta mi treba ne sta zelim
Da li verujete u to što se tiče izbora/nalaženja partnera?
Ne možeš nekoga da nađeš, ne možeš da tražiš... sve je to nekako stvar trenutka i prilike.Ја изгледа не тражим ништа ако је то тачно јер ништа и не добијам.
Ја тражим Монику Белучи а верујем да и она мене тражи само виша сила не дозвољава да се сретнемо. Нешто као латино сапуница.Ја изгледа не тражим ништа ако је то тачно јер ништа и не добијам.
Jel postis sredom i petkom?Bog da ono sta mi treba ne sta zelim
Ne verujem u to. Mozes naci nekog sličnog ili potpuno suprotnog sebi. Kako te potrefi ljubavna strela.Da li verujete u to što se tiče izbora/nalaženja partnera?
Kako zracim,tako i privlacim.Da li verujete u to što se tiče izbora/nalaženja partnera?
Oh, da! Moj život ceo to potvrđujeDa li verujete u to što se tiče izbora/nalaženja partnera?
Pa kada bi skinuo to maramče možda bi te i prepoznala.Ја тражим Монику Белучи а верујем да и она мене тражи само виша сила не дозвољава да се сретнемо. Нешто као латино сапуница.
univerzum zna sta nama treba?Sve češće mislim da niti mi biramo niti nas biraju nego nas univerzum sastavi sa osobama kakvim trebamo i kakvi nam trebaju.
Ja verujem da je svaki deo naseg zivota posledica iskljucivo nasih misli,nikakvi bogovi,univerzumi i sl.Da li verujete u to što se tiče izbora/nalaženja partnera?
Nabijem ga na K....издајникuniverzum zna sta nama treba?
Ali u tom slucaju moras biti spreman na sva desavanja posle.... sto nije jednostavno nimalo.verujte instinktima i lampicama, mozak na off![]()
Ја марамче носим само кад сам на Парнасу. А нисам увек на Парнасу. Тако да то не пије воду.Pa kada bi skinuo to maramče možda bi te i prepoznala.
Da, mislim da da. Svako ko je došao i prošao kroz moj život prošao je sa nekim razlogom. Neki ljudi prođu kroz njega kao svinja kroz kukuruz i samo dignu prašinu, ali velika većina ostavi lepi trag, ukus...miris. Svako ostavi neku priču, iskustvo, ovako ili onako, barem još jednu životnu lekciju koja ti u nekom drugom životnom razdoblju pomogne da nešto prepoznaš i možda čak budeš i bolja osoba.univerzum zna sta nama treba?