Ono što devojka iz Subotice radi SVOM PSU je... NEZAMISLIVO!

Gusan

Aktivan član
Poruka
1.828
NASILJE NAD ŽIVOTINJAMA
NAJJEZIVIJI SNIMAK IKAD NAPRAVLJEN U SRBIJI! Ono što devojka iz Subotice radi SVOM PSU je... NEZAMISLIVO!
Zlostavljanje nemoćnih
Objavljeno: 20.05.2019. 11:38h

Fondacija pokret "Levijatan " objavila je video-snimak na kom se vidi kako devojka simulira sekssa psom, a nakon toga nastavlja pretnje o zlostavljanju i jako ružnim rečnikom se obraća javnosti.
- Dokle je došlo naše društvo i slabi zakoni i kazne govori i ovaj potresan video zapis. Sve pravne mere ćemo preduzeti - piše na Twiter profilu fondacije uz objašnjenje da je video-snimku sedamnaestogodišnja devojka iz Subotice.
Naime, na snimku se vidi kako psa drži između nogu i simulira seks dok je drugarice snimaju, a nakon toga je rekla da će "svaki dan mučiti kerove kako bi je svaki dan prozivali".
- Znam da vredim, jer da ne vredim ne bi me niko prozivao...terajte se, možete me prijaviti koliko god hoćete, tek ćete onda naje*ati svi, pu****te k**rac svi - poručila je devojka.
Ovaj potresan video naišao je negodovanje i zgražavanje javnosti, a nije poznato da li je maloletnu devojku neko prijavio centru za socijalni rad.
Video snimak nećemo objavljivati zbog ekstremne prirode sadržaja.

Mnogi nisu svesni da svojim činjenjem ili propuštanjem da se nešto učini, mogu nanositi životinjama bol, patnju, strah, stres, povredu, a u najtežim slučajevima, on može svojim ponašanjem prouzrokovati i smrt životinje.
Nekada se to čini namerno, nekada nevoljno, iz nehata.
U svakom slučaju, u svim ovim situacijama reč je o zlostavljanju životinja.
(Espreso.rs)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I kako kazniti maloletnu*devojcicu*.Da ju vlasnik tog psa likvidira jer bi i njemu trebalo dati dozivotnu jer pobogu ubio je *dete*(sto predlaze onaj naftas Juric).
 
Član 7

Zabranjeno je:

1) zlostavljati životinju;

2) napustiti i odbaciti životinju čiji opstanak zavisi neposredno od čoveka;

3) lišavati životinju života, osim u slučajevima i na način propisan ovim zakonom;


Zabranjeno je obavljati intervencije na životinjama radi promene njihovog identiteta, prikrivanja telesnih mana i starosti, kao i delimičnu ili potpunu amputaciju pojedinih delova životinjskog tela, a naročito:

1) seći i skraćivati rep;
 
Kazna je predviđena za teška ubistva, silovanje, obljubu nad maloletnom osobom, trudnicom i nemoćnim licem, ubistvo predstavnika najviših državnih organa, teška dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti Srbije, udruživanja radi vršenja krivičnih dela, genocid, zločin protiv čovečnosti, ratni zločin protiv civilnog stanovništva, ranjenika i bolesnika, terorizam...

Novi zakon predviđa dve novine - prva je uvođenje kazne doživotnog zatvora sa mogućnošću uslovnog otpusta posle 27 godina izdržane kazne, a zatim i doživotnog zatvora bez uslovnog otpusta za najsvirepija krivična dela.


Predloženo je i pooštravanje kazni za zlostavljanje i mučenje, nasilje u porodici, poresku utaju, ubijanje i zlostavljanje životinja, sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, nasilničko ponašanje...
 

Back
Top