Ono o cemu se u nasoj kuci ne prica

acaraca

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
152
Na vise mesta na svetu, na dnu mora i okeana, (kraj Kube, u Japanskom moru i td)

nadjeni su ostaci monumentalnih gradjevina koji datiraju od pre vise od 14.000 godina! (piramide su recimo stare "samo" 4.000 godina) :sad2:

I to na skoro 1000 metara dubine! :eek:

Sta rade te ogromne zgrade tamo? :think:

Ko ih je sagradio?:think:

Kako? :think:

I jos hiljadu pitanja na koje nauka nema NI JEDAN JEDINI ODGOVOR i zato se o tome U SVETU MUDRO CUTI. :per:

ne ćuti se MUDRO već se sve to skriva od javnosti i ljudstva

Naravno...

Ako bi se danas ZVANICNO otkrila neka NOVA ISTINA o nastanku sveta ili o poseti vanzemaljskih civilizacija, to bi izazvalo drasticne lomove i u religiji i u nauci.

Svet vise ne bi ostao isti kao sto je danas.

A kostalo bi...sam Bog zna koliko. Milijarde i milijarde dolara...

Zato je mnogo bolje da se nesto NE ZNA.

Barem dok ne dodje vreme da se SME reci javnosti....

Na vise mesta na svetu, na dnu mora i okeana, (kraj Kube, u Japanskom moru i td)

nadjeni su ostaci monumentalnih gradjevina koji datiraju od pre vise od 14.000 godina! (piramide su recimo stare "samo" 4.000 godina) :sad2:

I jos hiljadu pitanja na koje nauka nema NI JEDAN JEDINI ODGOVOR i zato se o tome U SVETU MUDRO CUTI. :per:
Dzaba svijet o ovome mudro cuti , kad si to ovo objavio na Krsti , a Krsta je je jaca nego radio Mileva !

Jeste li razmisljali mozda o biblijskom potopu?

Mislika sam da vec svi znate da vecina Piramida nije staro samo 4000hilj god...Pogotovu K. Piramida.. na neznam kom metru od baze piramide su ostaci korala... prvi istrazivaci su je Piramidu zatekli u pustinji... koralima je potrebno jako puno vremena da se formiraju na podlozi .. znaci Piramida je sagradjena, potopljena, formirali se korali, voda se povukla itd ....tako da definitivno zaboravite starost Piramida koje se javno uci. U podnoziju svakog kraka Keopsove Piramid se takodje nalaze zakopane barke, jedna od njih se i moze posetoto, prilikom obilaska Piramide. To su ogromne drvene barke.

Podvodne gradjevine josh uvek nisu dovoljno ispitane da se o njima razgovara bez nagadjanja ali svakako stoji da su starije od 10+000 godina.

Jedino shto sa sigurnoshcu mogu da potvrdim o aktivnosti na Zemlji iz perioda pojavljivanja pra coveka je jedan nuklearni reaktor, nalazi se u Gabonu. Licno bila i razgovarala sa ljudima koji su ga tada proucavali. On se i dan danas aktivira pod odredjenim uslovim jer je tako napravljen. Na netu ne postoje podaci o tome jer se jednostavno ne moze odjaviti da postoji NR koji je star 2mil. godina.

laku noc

Mislika sam da vec svi znate da vecina Piramida nije staro samo 4000hilj god...Pogotovu K. Piramida.. na neznam kom metru od baze piramide su ostaci korala... prvi istrazivaci su je Piramidu zatekli u pustinji... koralima je potrebno jako puno vremena da se formiraju na podlozi .. znaci Piramida je sagradjena, potopljena, formirali se korali, voda se povukla itd ....tako da definitivno zaboravite starost Piramida koje se javno uci. U podnoziju svakog kraka Keopsove Piramid se takodje nalaze zakopane barke, jedna od njih se i moze posetoto, prilikom obilaska Piramide. To su ogromne drvene barke.

Podvodne gradjevine josh uvek nisu dovoljno ispitane da se o njima razgovara bez nagadjanja ali svakako stoji da su starije od 10+000 godina.

Jedino shto sa sigurnoshcu mogu da potvrdim o aktivnosti na Zemlji iz perioda pojavljivanja pra coveka je jedan nuklearni reaktor, nalazi se u Gabonu. Licno bila i razgovarala sa ljudima koji su ga tada proucavali. On se i dan danas aktivira pod odredjenim uslovim jer je tako napravljen. Na netu ne postoje podaci o tome jer se jednostavno ne moze odjaviti da postoji NR koji je star 2mil. godina.

laku noc
Imam izgrađeno mišljenje da ono što ne piše na netu, to i ne postoji ili se nije desilo. :D I malo je falilo da tvoju priču odbacim kao izmišljotinu ali čika Gugl ipak sve zna http://www.pureinsight.org/node/960 :worth::worth::worth:

Pa,šta sa se priča kad se ništa ne zna !?
Jesi li i sam ustvrdio ?

Naravno...

Ako bi se danas ZVANICNO otkrila neka NOVA ISTINA o nastanku sveta ili o poseti vanzemaljskih civilizacija, to bi izazvalo drasticne lomove i u religiji i u nauci.

Svet vise ne bi ostao isti kao sto je danas.

A kostalo bi...sam Bog zna koliko. Milijarde i milijarde dolara...

Zato je mnogo bolje da se nesto NE ZNA.

Barem dok ne dodje vreme da se SME reci javnosti....

Ovo nikad nisam kapirao.
Koji drastični lomovi?
Dođe čovek i kaže: "Molim lepo evo elaborat o prepotopskim građevinama širom sveta: popis zagonetki, popis hipoteza, popis dokaza... Zaključak: Bilo je civilizacija starijih od sumera, egipćana isl. Gradili su tehnikama koje mi još ne pozmnajemo tačka, eventualno nešto još o tim tehnikama.
I šta kaže religijska javnost?
Ako uopšte išta kaže
Budi Bog snama, sotona, anđeli, masoni, jevreji, komunisti, nacisti .... esperantisti.
Par nedelja žvake i onda ajmo po starom.
Šta kaže naučna javnost?
Trt mrt može biti ali ne mora, žvaka za nedelju dana do dve, estimacija.
Šta kaže ostala javnost?
"U prvom kolu lige šampiona Porto izgubio odBarselone2:0uregularnomtokugolovepos.. McDonalds I love it"
Koji lomovi ljudi?
Koja je razlika izmaeđu tornada u US i objava o tačnosti Denikenovih tvrdnji?
Nema razlike.
Pre su bili retki uz primetnu medijsku halabuku.
Danas ih ima koliko oćeš i niko ih ne ferma.
Lomovi? "Ma dojte sebi"
Mi smo odavno polomljeni

Sa teorijama zavere nije problem što izjave njihovih teoretičara nisu istinite.
Jesu istinite su, bar veći deo.
Problem je što tim teorijama fale akteri, pa se moraju kalemiti, a to kompromituje celu priču, koja u biti ima nekog smisla i zaslužuje više.

Poslednja izmena:
Ovo nikad nisam kapirao.
Koji drastični lomovi?
Dođe čovek i kaže: "Molim lepo evo elaborat o prepotopskim građevinama širom sveta: popis zagonetki, popis hipoteza, popis dokaza... Zaključak: Bilo je civilizacija starijih od sumera, egipćana isl. Gradili su tehnikama koje mi još ne pozmnajemo tačka, eventualno nešto još o tim tehnikama.
I šta kaže religijska javnost?
Ako uopšte išta kaže
Budi Bog snama, sotona, anđeli, masoni, jevreji, komunisti, nacisti .... esperantisti.
Par nedelja žvake i onda ajmo po starom.
Šta kaže naučna javnost?
Trt mrt može biti ali ne mora, žvaka za nedelju dana do dve, estimacija.
Šta kaže ostala javnost?
"U prvom kolu lige šampiona Porto izgubio odBarselone2:0uregularnomtokugolovepos.. McDonalds I love it"
Koji lomovi ljudi?
Koja je razlika izmaeđu tornada u US i objava o tačnosti Denikenovih tvrdnji?
Nema razlike.
Pre su bili retki uz primetnu medijsku halabuku.
Danas ih ima koliko oćeš i niko ih ne ferma.
Lomovi? "Ma dojte sebi"
Mi smo odavno polomljeni

Sa teorijama zavere nije problem što izjave njihovih teoretičara nisu istinite.
Jesu istinite su, bar veći deo.
Problem je što tim teorijama fale akteri, pa se moraju kalemiti, a to kompromituje celu priču, koja u biti ima nekog smisla i zaslužuje više.

Da bi dobio odgovor na ono sto ne razumes, preporucujem ti knjigu Dr. Stanislava LEMA: "GLAS GOSPODARA"

Iz te knjige ces shvatiti sta bi se na Zemlji desilo kada bi NASA danas prozborila zvanicno: "NISMO SAMI U KOSMOSU!"

Vrlo jednostavno,
ako se zamislite mozda cete i vi uociti tendenciju kruznog kretanja zivota na ovoj planeti,
u jednom trenutku ce se ovaj ciklus zavrsiti,
odnosno toliko cemo unistiti Zemlju da ce sve propasti i moracemo da krenemo ponovo od drvlja i kamenja,
koje ce ljudi zaboraviti da upotrebljavaju jer ce biti nauceni da sve rade mehanicki ili masni za njih,
znanje za popravljanje tih masina ce se tako izgubiti,
i one propadaju... Jer masine nastaju zbog jednog genija,
koji ce tako uciniti milione debilima, koji nece ni znati da poprave te stvari...
Potom ajmo mi tupavi ljudi ne puno veceg mozga od prosecnog majmuna jovo nanovo da gradimo i stvaramo...

Dakle gradjevine smo izgradili mi na nekom stupnju civilizacije...

Back