Ne razumem
Iz ovog iiiìi

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne razumem
Iz ovog iiiìi
Ја сам се (док се то вртело на ултри) толико навијао да наруто коначно придобије сакуру, али ништа...Jedino Sakuru iz Naruta niko ne voli
Čak i Cunade ima više obožavateljai Cunadin puž možda
Someone check this guy's hard drive, please.
Добро, били (смо) децаSad sam sve videla. Samo još neko da se zaljubi u frižider ili mikrotalasnu.
Ја иначе нисам неки фан јапанских манги и анимеа али као мали док се вртело по ТВ сам био верни обожавалацZašto ne čitate/gledate Shigurui?
![]()
Мене је увек као малог радило оно стењање у цртаћима. Ваљда је то јапанцима и био циљ.Nisam,mada Japanci imaju bolesno seksiticke crtace.
Што се стењања тиче вала су га убацивали у сваких 5 минута видео материјалаМене је увек као малог радило оно стењање у цртаћима. Ваљда је то јапанцима и био циљ.
Ne bas zaljubljen ali ako moram da biram Betty BoopАааа? Је л вам се некад десило да се као клинац зацопате у неки лик из цртаног филма који сте гледали?¿
Ја сам обожавао цртаће као мали, а био заљубљив до бола... Па спојте та 2
Од Јуми из Код Лиока, Аелите, преко свих могућих принцеза сирена, Катаре из Аватара (највећа љубав, до 12те сам био зацопан у њу)
Друг и ја смо заједно били заљубљени у Катару из Аватара...
Други другар се заљубио у Микасу из оних манги.... Напад титана мислим да се зове
А ви...?¿![]()
Ne bas zaljubljen ali ako moram da biram Betty Boop