Оно кад се заљубиш у лик из цртаћа!

Gledala sam prilog o tome u serijalu Fantasticna planeta na RTS.

Evo najava te epizode
I ja sam gledao tu epizodu, isto ima u njoj da Japanci idu u kafiće i tamo pevaju Japanke koje su u svojim dvadesetim obučene u one njihove srednješkolse uniforme. Pa posle sednu malo sa njima i popričaju i toliko samo na tome se završi.

Ali bez obzira i jedno i drugo meni je to bolesno.

Dren iz Mjau Mjau Mackica
Jos su i reboot snimili

Screenshot_35543.png

Ne. Ona je nešto kao Fredova cura. Kažem "nešto kao" jer uglavnom nema nikakvih romantičnih iskri između njih, sem u pojedinim inkarnacijama (znaš da ih ima bezbroj) kao što je Mystery Inc.

Pazi, to radiš na sopstvenu odgovornost. :twisted: Možda i bolje da ne znaš šta se sve krije pod skutima tog internet fenomena.
Значи ипак да не тражим?

Препоручи ми

I ja sam gledao tu epizodu, isto ima u njoj da Japanci idu u kafiće i tamo pevaju Japanke koje su u svojim dvadesetim obučene u one njihove srednješkolse uniforme. Pa posle sednu malo sa njima i popričaju i toliko samo na tome se završi.

Ali bez obzira i jedno i drugo meni je to bolesno.
Ма остајем при томе да су много перверзни... Исувише.

Одакле им толика маштовитост

U skoro sve Bleach junake, a i anti-junake sam bila "zaljubljena", tj. favorizovala sam ih redom, naizmenično ili paralelno, kako se koji lik otkrivao i zaokruživao.
Pink Bleach GIF

Uvek bih mogla opet to da gledam, kao i Death Note.
To nisu klasični crtaći, a ni crtaći mog detinjstva već animirane serije nekog zrelijeg tinejdž perioda.
Ne mogu da se setim da sam se zaljubljivala u crtane likove kao dete.

U skoro sve Bleach junake, a i anti-junake sam bila "zaljubljena", tj. favorizovala sam ih redom, naizmenično ili paralelno, kako se koji lik otkrivao i zaokruživao.
Pink Bleach GIF

Uvek bih mogla opet to da gledam, kao i Death Note.
To nisu klasični crtaći, a ni crtaći mog detinjstva već animirane serije nekog zrelijeg tinejdž perioda.
Ne mogu da se setim da sam se zaljubljivala u crtane likove kao dete.
Јао, ја сам само слушао у књизи смрти али сам имао прилику да је погледам тек прошле године од почетка до краја

Ниси ваљда била заљубљена у Ела?🤣

Јао, ја сам само слушао у књизи смрти али сам имао прилику да је погледам тек прошле године од почетка до краја

Ниси ваљда била заљубљена у Ела?🤣
Ne... do kraja sam ipak volela više Lajta, a omiljeni lik mi je bio Ryuk.
Kod ovih serija mi je bilo baš važno da budu titlovane, a nikako sinhronizovane na engleski.

Back