Оно кад се заљубиш у лик из цртаћа!

Вала брате... Е а реци ми, је л то политички коректно, можда је могла да се обуче у џак за кромпир да којим случајем млади дечаци не узнемиравају њену сексуалност??🤣🤣

Шалим се наравно брате нема љутње
Znaš li šta je fora? Nikad ona nije predstaljena kao seksualni objekat, odnosno da je neko sa njom bio ili da mašta da bude pa je niko nije tako posmatrao.

Ja sam gledao Digimone 1 i isto ima ženskih likova i o nijednoj nisam razmišljao na taj način, jer pojam seksualnosti u tim crtanima se ne spominje uopšte.

Znaš li šta je fora? Nikad ona nije predstaljena kao seksualni objekat, odnosno da je neko sa njom bio ili da mašta da bude pa je niko nije tako posmatrao.

Ja sam gledao Digimone 1 i isto ima ženskih likova i o nijednoj nisam razmišljao na taj način, jer pojam seksualnosti u tim crtanima se ne spominje uopšte.
А вала дигимони су стварно, не оно што лаици мисле (лоша копија покемона)... Дигимони су се емитовали на ултри, сећам се. Нисам их пуно гледао али из пср епизода сам закључио да није лоше...

А вала дигимони су стварно, не оно што лаици мисле (лоша копија покемона)... Дигимони су се емитовали на ултри, сећам се. Нисам их пуно гледао али из пср епизода сам закључио да није лоше...
Али онда узмеш југио ге икс да гледаш и видиш алексис да плећима као плинске боце

1693841705893.png

Нема моме се алексис није свиђала

Opasan crtani po meni.

Poslednja izmena:
Ma jok, ovi crtani su bili ili na RTS-u ili na BK televiziji. Granzort, Nindža kornjače, Digimoni, Pokemoni, Jugi-O, najlepše bajke sveta od tih dugometražnih.
Најлепше бајке света сам имао на ДВД. Имао сам пуну капу прелепих цртаћа на ДВД, пингвин пинго, чаробна шума, хајди......

Ма нема шта нисам имао и сад је све то изгубљено :(

Moj favorit je oduvek bila Daphne. :heart:
daphne-blake-scooby-doo-mystery-incorperated.gif

A ta pojava, da ljude privlače fiktivni likovi, i nije više toliko neuobičajena poslednjih petnaestak godina (razvoj i sve veća dostupnost interneta u kombinaciji sa sve većom usamljenošću, a tu su sigurno i još neki faktori). Da znate samo u kolikim količinama ljudi crtaju svoje omiljene junak(inj)e kako rade... svašta nešto. Reći ću samo: Rule 34. :mrgreen:

Најлепше бајке света сам имао на ДВД. Имао сам пуну капу прелепих цртаћа на ДВД, пингвин пинго, чаробна шума, хајди......

Ма нема шта нисам имао и сад је све то изгубљено :(
Imaš na internetu onlajn i to srpska sinhonizacija.

Moj favorit je oduvek bila Daphne. :heart:
daphne-blake-scooby-doo-mystery-incorperated.gif

A ta pojava, da ljude privlače fiktivni likovi, i nije više toliko neuobičajena poslednjih petnaestak godina (razvoj i sve veća dostupnost interneta u kombinaciji sa sve većom usamljenošću, a tu su sigurno i još neki faktori). Da znate samo u kolikim količinama ljudi crtaju svoje omiljene junak(inj)e kako rade... svašta nešto. Reći ću samo: Rule 34. :mrgreen:
Апсолутно се слажем. Чекај, зар није дафне она шегијева девојка, у пм?

Бога ми, јеесте била бомбоница

Правило 34? Шта је сад то ког ђавола, мораћу да изгуглам...?

Апсолутно се слажем. Чекај, зар није дафне она шегијева девојка, у пм?
Ne. Ona je nešto kao Fredova cura. Kažem "nešto kao" jer uglavnom nema nikakvih romantičnih iskri između njih, sem u pojedinim inkarnacijama (znaš da ih ima bezbroj) kao što je Mystery Inc.
Правило 34? Шта је сад то ког ђавола, мораћу да изгуглам...?
Pazi, to radiš na sopstvenu odgovornost. :twisted: Možda i bolje da ne znaš šta se sve krije pod skutima tog internet fenomena.

Back