- Poruka
- 81.918
"OnlyFans je dokaz da žene nemaju problem da budu seksualni objekat ako im se za to plati"
reče neko na internetu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma lepo je to, nego dal 'oće da daju?Хвала добром Богу да жене воле да буду сексуални објекти.
Ma lepo je to, nego dal 'oće da daju?
Hoće, poslove.Ma lepo je to, nego dal 'oće da daju?
Ti si izgleda pipnuo ženu samo na naslovnoj strani nekog magazinaJoš jedna tema protiv žena, koliko mrziš žene to nije normalno.
A ti pipao svakakve pa prezreo ceo ženski rod.Ti si izgleda pipnuo ženu samo na naslovnoj strani nekog magazina
Odakle ti samo ideja da sam ih prezreo? Volim žene nesmanjeno od kad pamtim za sebe.A ti pipao svakakve pa prezreo ceo ženski rod.
Ma one u duši preziru takve muškarce ali rade to za novac.Mislim da ni žene nisu načisto kako žele muškarci da ih tretiraju. Da li kao robu ili kao osobe. Ako probaš kao osobe, onda se bune jer je njihovo pravo da prodaju svoje telo... pa onda kad ih tretiraš kao robu, ni to ne valja, hoće da budu poštovane kao osobe. Prilično zbunjujuće
U narodu poznat problem pod imenom "kiselo grožđe".Još jedna tema protiv žena, koliko mrziš žene to nije normalno.
Svaka druga tvoja tema je o tome da žene prikaze u potpuno negativnom svetlu, ti žene prezireš, smatraš ih nižim bićima.Odakle ti samo ideja da sam ih prezreo? Volim žene nesmanjeno od kad pamtim za sebe.
Ti omalovažavaš žene aludirajući da je to što se radi na OnlyFans degradirajuće za njih.Svaka druga tvoja tema je o tome da žene prikaze u potpuno negativnom svetlu, ti žene prezireš, smatraš ih nižim bićima.
Otkud ti znaš šta ja imam ili ne, i kakve to veze ima sa tim što si ti neko ko prezire žene, i otvara teme koje podstiču mržnju prema ženama.Džaba vam što stajete "u odbranu" žena kada je baš to razlog zašto ih nemate