OnlyFans i 150e za gledanje njenih grudi

ti zaista mislis da je to random lik?

garant je u pitanju marketing za novu seriju klipova..sad ce zbog drustvenih mreza ljudi da se popale.

ma nešto ima sigurno e sad šta je vreme će pokazati :mrgreen:

ali ovako ima likovi koji im za gluposti plaćaju velike cifre i to ne mora da bude only - rade to i na tiktoku a za uzvrat ne dobiju ama baš ništa ni gledanje golih sisa..

On se zove Nemanja i veliki je njen fan 😂 inače ovaj klip kruži kod mnogih jutubera koje rade reakcije na njega... lik se na neki način malo ispromovisao najviše zbog ovih reakcija ali meni uopšte nisu jasni ovakvi likovi koji na ovaj način fuljama plaćaju nizašta :fdlan: a i ona i nije neka :confused: klip je i smešan i tužan u isto vreme :D
Bolje da namestio protezu za te pare.

On se zove Nemanja i veliki je njen fan 😂 inače ovaj klip kruži kod mnogih jutubera koje rade reakcije na njega... lik se na neki način malo ispromovisao najviše zbog ovih reakcija ali meni uopšte nisu jasni ovakvi likovi koji na ovaj način fuljama plaćaju nizašta :fdlan: a i ona i nije neka :confused: klip je i smešan i tužan u isto vreme :D
Džizus.........:fdlan:

Jbte.

prepričaj
th_tease.gif

Back