ružislav
Iskusan
- Poruka
- 5.762
On se zove Nemanja i veliki je njen fan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti zaista mislis da je to random lik?
garant je u pitanju marketing za novu seriju klipova..sad ce zbog drustvenih mreza ljudi da se popale.
Bolje da namestio protezu za te pare.
On se zove Nemanja i veliki je njen faninače ovaj klip kruži kod mnogih jutubera koje rade reakcije na njega... lik se na neki način malo ispromovisao najviše zbog ovih reakcija ali meni uopšte nisu jasni ovakvi likovi koji na ovaj način fuljama plaćaju nizašta
a i ona i nije neka
klip je i smešan i tužan u isto vreme
![]()
Džizus.........
On se zove Nemanja i veliki je njen faninače ovaj klip kruži kod mnogih jutubera koje rade reakcije na njega... lik se na neki način malo ispromovisao najviše zbog ovih reakcija ali meni uopšte nisu jasni ovakvi likovi koji na ovaj način fuljama plaćaju nizašta
a i ona i nije neka
![]()
Bolje da namestio protezu za te pare.
Jbte.
a i ona i nije neka
![]()
prepričajSta izgledah![]()
Jel mu dade
A jel ga vodila kuci?
Da, i to je jako dobra opcija.ti zaista mislis da je to random lik?
garant je u pitanju marketing za novu seriju klipova..sad ce zbog drustvenih mreza ljudi da se popale.