Only for people who HATE TECHNO

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

marinica_

Obećava
Poruka
65
E pa svi vi koji ne volite ovu vrstu muzike, elektronsku muziku uopste, recite sta mislite o ljudima koji ovo slusaju, daj te psiholoski profil tih ljudi, pljujte ih najgore moguce, prozivajte ih ovde na forumu,...
Ali jednu stvar bih vas zamolila: isqlirajte sve teme koje ne podrzavaju pljuvanje i mrznju, pre svega mislim na temu "Only people who listen TECHNO", jer je ova tema OTVORENA SAMO ZA VAS! Mislim da je to fer! Peace! :wink:

Nije problem u tome sto nemamo argumente, kako kazes, vec u tome da kada bih ti ja i navela svoje argumente, ti bi rekao svoje da to opovrgnes! Razumes!?! To je kao da npr. one koji veruju u Boga, neki ateista uverava da je sve to laz, iluzija, izmisljotina,... Da li razumes sta hocu da kazem!?! To je rasprava koja nema svrhu! Niti cu ja tebe ubediti da je techno ok, a neces ni ti mene da je to slucaj sa rock-om i sa gitarama uopste! Ako je tebi satisfakcija da se prepucavas ovde na forumu sa ljudima, onda ok! I sta ti imas od svega toga!?!

Nije da ne volim tehno.......jednostavno ga ne priznajem kao umetnost.Mozda sam malo konzervativna kad je muzika u pitanju jer slusam stari rock i metal.Ali ne znam sta vidite lepo u tehnu,tu nema emocija nema gitara nema melodije.Ne inspirise uopste jer nema poruku nema poente.Pravi feeling se dobija kad uzmes gitaru u ruke.A uostalom tehno nije ni bog zna kako originalan jer ustvari obradjuje i skrnavi uglavnom rock ili poop pesme.Pre neki dan sam cula tehno verzije Doorsa -Breakon through,i Let the sunshine in iz 'Kose'.Rasplakala sam se jer su pesme izgubile smisao

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back