online shoping kod nas?

• Začetnik teme Začetnik teme loop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na sajtu im pise da se ovim poslom bave vec 26 godina? Preko interneta su prodavali 1980-te ? tesko da je tako, osim ako misle da se generalno IT poslom bave to vreme, ali svakako ne trgovinom preko interneta.... Ili su hteli da kazu da se prodajom bave vec 26 godina.

Sto se tice e-dunan-a pre par nedelja sam htela preko njih da kupim DVD (disk) Njihova najmanja provizija je 5$ ..na sve proizvode preko 25$ njihova provizija je 20% Za svaki sajt koji nije na njihovoj listi partnera oni ne daju garanciju.
Najbolja solucija ako vec hoces da kupujes preko njih je da odes tamo jer ces preko telefona dobiti povrsne informacije. Kupovina preko njih ce da traje a iskreno receno osoblje im je po meni nestrucno, ja sam isla tamo 2 puta :roll: . Prvi put smo napravili racun i na kasi su tek videli da prodavac ne prima paypal. :| Drugi put kad smo napravili racun ispostavilo se da nemogu da kupuju sa tog sajta jer su navodno imali problem ranije tako da nece da vracaju pare...sve u svemu velika gnjavaza oko neceg tako malog kao sto je DVD, Na kraju sam odustala od kupovine preko njih :roll:

Sto se tice kupovine sa sajtova kao sto su ebay ili ioffer, skoro je nemoguce kupiti bilo sta iz Srbije. Paypal ovde ne funkcionise a cak ni takozvani money order nije moguc s'obzirom da Western Union i Posta ne vrse usluge slanja vec samo primanja novca. Mozda je takav transfer novca moguc preko neke banke to ne znam, ali verovatno za tako nesto traba gomila papira, profaktura...bla bla...
Ja sam svoj DVD dobila tako sto sam zamolila devojku iz Irske koju znam preko msn vec godinama da mi kupi i posalje...DVD mi je stigao u roku od 2 nedelje :D
Ako ne poznajes nikog ko moze da ti ucini takvu uslugu onda ti je verovatno najbolja opcija e-ducan... :roll:

Ma kakav e-ducan, vec sam rekao da je to bzv :!:
Svako od nas ima nekog u dijaspori tako da ebay i moze da funkcionise.

Na jubay vec drzim jednu ponudu, ali tamo je fora da niko nemoze da mi garantuje da cu ja to sto sam na licitaciji kupio i dobiti.

Back