Online kuckanje u pp

Проблем је ако се дописују две особе различитог пола, једна порука између њих је океј, али више од три поруке прерасту у емотивну везу. А и сам циљ тог првог корака (прве поруке) је био ступање у контакт. Жене ће вероватно то боље схватити, знају да просечан мушкарац ће прво покушати жени бити љубавник, а ако то није могуће онда ће покушати да јој буде пријатељ (али то не значи да и даље неће покушавати да буде њен љубавник).
XD
Da, muskarci su cudni zbilja

Проблем је ако се дописују две особе различитог пола, једна порука између њих је океј, али више од три поруке прерасту у емотивну везу. А и сам циљ тог првог корака (прве поруке) је био ступање у контакт. Жене ће вероватно то боље схватити, знају да просечан мушкарац ће прво покушати жени бити љубавник, а ако то није могуће онда ће покушати да јој буде пријатељ (али то не значи да и даље неће покушавати да буде њен љубавник).
Možda, mada iz mog primera to nije slučaj sa nekima stvarno želim da budem prijatelj, a neke me i privlače.

Neke su mi interesantne kao osobe, zavisi možda kasnije poželim da im budem ljubavnik, neke me odmah seksualno privuku, ali slažem se da postoje napaljenici i perverznjaci koji smaraju svaku ženu i nabacuju se, znam mnoge slične primere i u realnom životu.

XD
Da, muskarci su cudni zbilja
Možda, mada iz mog primera to nije slučaj sa nekima stvarno želim da budem prijatelj, a neke me i privlače.

Не треба генерализовати, али већина мушкараца је такво. Просечан мушкарац никад неће бити пријатељ жени, ако може бити љубаник .

Ja nisam nešto nametljiv i ne volim da forsiram komunikaciju ako ne krene prirodno...i dok prirodno traje,to je.
Ako mi neko piše,definivno ću odgovoriti pristojno...ali ne volim da gnjavim ljude mnogo bez nekog razloga...naročito devojke tek tako samo zato što mi deluju zanimljivo...osim ako se ne skapiram sa nekom pa stvarnop imamo o čemu da pišemo

Back