onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala mirka puno
saradnica to vec pije i za sada posle prve hemo se odlicno drzi
jedino je pocela kosa jako da joj opada, pa je to nervira iako se osisala skroz na kratko

Молим те кажи јој да се не нервира. Коса и тако нарасте, а нервира се залуд:)

- - - - - - - - - -

Sretan Uskrs svima, da ste uvek i samo zdravi. :vatromet:

Свима срећан Ускрс!

devojke, moze li jos jedno pitanje

zavrsila je sa drugom hemo..posle jednog dana opala joj je bukvalno sva kosa
ok, na to se spremila..nabavila je periku, po kuci nosi maramu i to je sad u redu..zna da ce d aporaste nova
pre druge je dobila anginu i dr joj je prepisao antibiotike
boga je molila da joj do zakazane terpije spadne temperatura, da joj ne bi otkazivali
leukociti su joj nesto preko 3..mislim da je rekla 3,8 i da su joj rekli da sad obrati paznju da joj ne padaju ispod
na prethodnoj analizi su joj bili u granici normale
eritrocite je uspela da odrzi na dobrom novu sa ishranom
sta ste vi radile za leukocite? kako ste se hranile?
njoj su rekli da jede slaninu, al joj to tesko pada i ne moze da pojede mnogo
rekli su joj i da jede mast od mangulice
jel ima nesto sto nije toliko masno da bi mogla lakse da unosi, a da moze da pomogne

Cao drugari :D tatatatiraaaaaaaaaa...:brus:
E samo da se pohvalim, juce bila kontrola kod onkologa,konacno mi je ukinuo Nolvadex :worth:
Dobila sam neki Arimidex, sad cu se boriti sa osteoporozom ali nema vise divljanja endometrijuma i dobijanja kilograma :zper:
Ostalo sve ok, kao i do sad ...ko ima fejs moze da vidi da se ne skrasavam :mrgreen:
Ljubim vas sve :heart:

E ja tek sad videh sve ove poruke! Bikice, srce bravo!!!! :vatromet: :vatromet: :vatromet:
Dive, za leukocite kokošije nogice kuvane ili spremljene u nekom jelu, kokice (puckane), i pečurka ganoderma lucidum ili hrastova sjajnica. Ima je u zdravoj hrani. Za to sigurno znam da je odlično za leukocite, s tim što sa pečurkom treba biti oprezan jer naglo diže leukocite. Ali ako se koristi u propisanim količinama i na odgovarajući način, nema greške.

Evo i mene da se prijavim ... živa sam i ZDRAVA ...
Imala sam kontrolu u aprilu (Laboratorija i UZ abdomena) i sve je OK.
Sledeća kontrola je u avgustu.
Vreme mi prolazi u jurnjavi od kuće do posla i nazad i oko klinaca ... uobičajena kolotečina ...
Sve vas puno ljubim i pozdravljam !!!

:bye:

E Bikice, fala bogu da i tebi krene i da umesto loše ko do sad, bude bolje!! Super!! Jel si i dalje aktivna u teretani?
Helen, bravo za rezultate! Kako se osećaš sad posle svega? Jel si uspela da vratiš krvnu sliku?
Petre, samo ti uči i uživaj! :) Ajd još malo da "porasteš" pa da svi idemo kod tebe da se lečimo :D
I što kažete smo da smo svi živi i zdravi!

Likita, krvna slika mi je super :)
Posle rekonstrukcije sam rešila da se malo odmorim od uzimanja svega i svačega za podizanje leukocita i nisam uzimala baš ništa.
Baš sam htela da vidim kakvi će biti bez "dopingovanja" i ispali su super. Mada je verovatno i vreme odradilo svoje jer je sad tačno godinu dana prošlo od zadnjeg ciklusa hemioterapije.
Spremam se za more u avgustu :whistling:

Evo i mene, učilo se za kolokvijum iz anatomije. Položio ga danas.
Sutra histologija, koja se pada, jer nije pipnuta takoreći.

Sofy, znam da je histologija tvoje omiljeno, ali, nije moglo i jedno i drugo. :hahaha:
Па џабе ти хистологија без анатомије. ;)
Полако, једно па друго. :)

- - - - - - - - - -

Иначе поздрав за све! :zag:
Видим добро сте што ме посебно радује. :)

Bikice, idem u Grčku, bože zdravlja, 10. avgusta. Rrzervisali smo još pre nekoliko meseci. A ti jel planiraš da ideš?
E, kako je Ziksi? Šta bi sa onom kvržicom što je napipala?
Bravo za Grcku :klap: Ja jos ne znam hocu li ici bilo gde...al o tom po tom...;)
Elem, juce bila na kontroli kod ginekologa (mesec i neki dan nakon one explorativne kiretaze koju sam imala)
endometrijum opet 19 mm. Zakazala reviziju kiretaze za 29. Maj. i totalno poludela!!!

- - - - - - - - - -

I da, Ziksi je odlicni, hvala ;) ona bas bas bas uziva u zivotu, moze joj se jbg...a od kojekakvih kvrzica i recidiva ni traga :worth:

- - - - - - - - - -

'bar dan narode moj, vidim dobro ste i to me raduje,
ljubac i grlac za sve :ortaci2:

Nedo :zag: pa kako si nam ti ?
Sta ima novo covece?
:heart:

- - - - - - - - - -

Sofija :cmok2:
Izvini za ono vanredno cimanje, slatko sam se nasmejala ,, ali Biljo, ja ne znam kako mogu da ti pomognem u vezi tih pasosa..,,
:klap:

verujem ti, baš je gnjavež, glupi hormoni, bem mu miša i ženskom rodu, nikad mira, fuj
pa ne možeš jednom mesečno na revizije, ni to nije dobro, ima da te ogule ko bananu,
a da promeniš lekara, da vidiš kod nekog poznatijeg, kažu da je Fazlagićka dobra,
iz Fronta, imala je ordinaciju u Zemunu, na zadnjoj stanici 88-ice, ne znam da li je još tu,
al to se lako sazna, možda grešim što ovo pišem, al ne znam kako da ti pomognem drugačije,
drugo mišlenje da dobiješ

Psvima njima ovo je jedino resenje i nije nista opasno...ma ne mogu ni da pricam o tome koliko me nervira..
uradicu jos ovaj put pa cu videti jer sam od proslog meseca izbacila nolvadex i krenula sa ovim novim arimidexom bas zbog ovog sraanja i nadam se da ce sad biti drugacije,da ce bez nolvadexa manje divljati taj endometrijum..videcemo, ko prezivi pricace :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back