onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uopšte nigde nisam eksplicitno tražila bilo kakvu vrstu padavina,
možda samo malkice hladnije, ali neke krajnosti....jok....,
inače da se iskukam mali, moram da radim drugog što je ravno
užasu al' ajde odradiću, sledeći šok je pas i to ne neki bilo kakav već
džukela okolokućna uličarska koja je u planu i najavi, a ja bih brinula
o TOJ stvari kad gazde nisu kod kuće ili još bolja varijanta da ga
dovedem kod sebe u stan.... :eek::eek::eek::dash::dash::dash::dash::dash::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna:
ja u celom svom životu nisam ni u ludilu želela bilo kakvo dlakavo lajavo četvornožno
stvorenje u MOM stanu, pa ga majci neće ni oni uvaliti, dajem otkaz po cenu smrti od gladi :rtfm:
takoc, odo' da gledam neku seriju da smirim nerve :roll:

ajd što sam psiholog, psihijatar, rame za plakanje, kafe-kuvarica, kuvarica, sad još i ovo,
malo mnogo sestro slatka, niko im izgleda nije rekao da
SRBIJA NIKAD ROBOVLASNIČKA ZEMLJA NIJE BILA,
alo bre, nisam ja crnac :dash:
baš mi digla tlak na kub

- - - - - - - - - -

i plus pride nema ni jedna serija koja mi se sviđa da gledam, pa imal' gore,
još samo da polomim nogu na ledu i pun pogodak za kraj godine :grudvanje3:

- - - - - - - - - -

šta ti radiš, ništa ne pričaš

Grozno to za psa. :( Ja ne znam šta bi trebalo da se desi, pa da pustim kuče (ili mače, svejdeno) da mi trči po kući. Zna se gde žive životinje, u dvorištu.

onako realno njihova kuća, njihova odgovornost, sve dok mene ne mešaju u to,
a pitanje postavljeno kao '' pa jel' se slažeš, a znaš mi kad odemo''....a idu svakih mesec dana po tri puta negde,
ok biće plaćeno to, ali ja ne umem sa psima, uopšte i ne želim ga u svojoj kući nikad i osećam se malo uslovljeno,
sve to počinje tako na finjaka, pa mi uvaljuje jedno po jedno za istu kintu, a ja jedva hodam i ne znam dokle ću izdržati,
noge su mi sve gore, a od ove hladnoće još i gori bolovi, ma stvarno sam besna,
rekla sam da ću razmisliti i odgovoriti, neće to biti sutra, no bez obzira ne želim i tu obavezu,
a tako sam sve sredila i sve se sija i sad dlakurine kad krenu, jao ubijte me molim vas, neko, bilo ko...

onako realno njihova kuća, njihova odgovornost, sve dok mene ne mešaju u to,
a pitanje postavljeno kao '' pa jel' se slažeš, a znaš mi kad odemo''....a idu svakih mesec dana po tri puta negde,
ok biće plaćeno to, ali ja ne umem sa psima, uopšte i ne želim ga u svojoj kući nikad i osećam se malo uslovljeno,
sve to počinje tako na finjaka, pa mi uvaljuje jedno po jedno za istu kintu, a ja jedva hodam i ne znam dokle ću izdržati,
noge su mi sve gore, a od ove hladnoće još i gori bolovi, ma stvarno sam besna,
rekla sam da ću razmisliti i odgovoriti, neće to biti sutra, no bez obzira ne želim i tu obavezu,
a tako sam sve sredila i sve se sija i sad dlakurine kad krenu, jao ubijte me molim vas, neko, bilo ko...

Тебе баш лако заебати . Ма хоћеш и зверку , али у њиховом зверињаку , а спремање као и кад су ту , молићу лепо :lol:
Ел воле зверке , за њих плаћају више него за људе .
У те дане стационираш се код њих , имају ваљда лежај и за тебе , своју пећку оставиш на најмање , нека ти оставе
лову за клопу и Бог те веселио . Твој стан за зверку је малецак , а ти не би да му нарушиш комодитет :znamiguje:

Поздрав од мене :znamiguje:

Недо, немој га доводити код себе.
Одеш једном дневно, прошеташ га, дохраниш и готово.
Е сад, ако ти је то проблем, то је зезнуто.

Tako moze sa mackom ili pticom, sa psom nikada. Pas ne moze da bude sam.
Ne shvatam zasto Neda mrzi zivotinje ( a fina zena, znam je licno:heart:). Ako je noge bole onda je to razumljivo jer pas mora barem tri puta dnevno " u zvot"
i to barem po dvadeset minuta, a i jeste nezgodno stvorenje koje ne poznajes da vodis u stenju. Ali to bi bila i jedina nezgodacija.

Dlake i kojesta veze s mozgom nemaju. Vise nama otpadaju dlake nego psima.

Enivej, svima nama i vama i njima zelim zdravlje i veselje, zdravlje narocito drugaricama sa ovog topika, a veselje i dvonoscima i
cetvoronoshcimaz:)

20542986jw.jpg

još ispadoh pasomrzac....neka njih nek su živi i zdravi, ali ne kod moje kuće,
ne želim odgovornost ni za čiji život, pa neka je to i buba švaba,
njihovo vlasništvo, njihova briga i tačka,
a sad lepo provedite praznike, nemote se smrznuti, lepo ručkajte i
odmarajte, ljubac svima od srca :heart::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back