pahulja69
Domaćin
- Poruka
- 3.383
Jaoooo Bože 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ooooooooooooooo pazi šta si rekla, ovde imam svedoke![]()

Ma mislim ja na onu rodbinsku vezu![]()
to moze 
Odoh malo u Montenegro, da se brčkam, ako vreme dozvoli...
E nista me nije bolelo al kad vidim kako vama pomaze ta terapija "nogice uza zid" sad cu i ja da prijavim neku boljku. Evo vec me glava boli
bravo sestro 
Nego nesto razmisljam ima tu razlicitih proizvodjaca "lekova" pa ne znam koji da uzmem ;-)

Sofi uzmi i magnezijum duplo ako ga imaš. Odličan je! Ja donela neke ampule od 1.5gr piju se i malopre sam popila pola zbog stomaka i evo prošli bolovi :-)

Cao Petre
Bikice sutra nećeš imati struju od 8-15

Pozdrav ljudi... Evo da se javim, nisam dugo. Jako mi je tesko od kako je mama umrla.. Ne znam, osecam takvu prazninu i toliko mi je nedostaje, to je uzasno... Ne znam sta da pisem, ne da mi se ni pisati sada.
Bila je divna, neverovatna osoba. Toliko hrabra, toliko se borila... Sve od sebe je davala samo da sto duze ostane medju nama. Ali eto.. Vise nije mogla, toliko se mucila, mogu da zamislim koliko joj je bilo strasno.
To vece kao da sam osetila da ce se desiti... Toliko mi je bilo tesko celu noc, toliko mi je bilo zao sto lezi tamo sama i ne moze da sedne, jao boze koliko je htela da samo malo sedne a ja je nisam mogla pomeriti, ne znam ni da li je to tehnicar uradio kada sam ga zamolila.
Ne znam sta vise da kazem....
Pozdrav ljudi... Evo da se javim, nisam dugo. Jako mi je tesko od kako je mama umrla.. Ne znam, osecam takvu prazninu i toliko mi je nedostaje, to je uzasno... Ne znam sta da pisem, ne da mi se ni pisati sada.
Bila je divna, neverovatna osoba. Toliko hrabra, toliko se borila... Sve od sebe je davala samo da sto duze ostane medju nama. Ali eto.. Vise nije mogla, toliko se mucila, mogu da zamislim koliko joj je bilo strasno.
To vece kao da sam osetila da ce se desiti... Toliko mi je bilo tesko celu noc, toliko mi je bilo zao sto lezi tamo sama i ne moze da sedne, jao boze koliko je htela da samo malo sedne a ja je nisam mogla pomeriti, ne znam ni da li je to tehnicar uradio kada sam ga zamolila.
Ne znam sta vise da kazem....
nezamislivo je teško,ali za nju više nema patnje i bola........to bi trebala da vam bude utjeha, a da se Bogdom ništa od toga nije ni desilo..........