onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav ljudi... Evo da se javim, nisam dugo. Jako mi je tesko od kako je mama umrla.. Ne znam, osecam takvu prazninu i toliko mi je nedostaje, to je uzasno... Ne znam sta da pisem, ne da mi se ni pisati sada.
Bila je divna, neverovatna osoba. Toliko hrabra, toliko se borila... Sve od sebe je davala samo da sto duze ostane medju nama. Ali eto.. Vise nije mogla, toliko se mucila, mogu da zamislim koliko joj je bilo strasno.
To vece kao da sam osetila da ce se desiti... Toliko mi je bilo tesko celu noc, toliko mi je bilo zao sto lezi tamo sama i ne moze da sedne, jao boze koliko je htela da samo malo sedne a ja je nisam mogla pomeriti, ne znam ni da li je to tehnicar uradio kada sam ga zamolila. :cry:

Ne znam sta vise da kazem....

Pozdrav ljudi... Evo da se javim, nisam dugo. Jako mi je tesko od kako je mama umrla.. Ne znam, osecam takvu prazninu i toliko mi je nedostaje, to je uzasno... Ne znam sta da pisem, ne da mi se ni pisati sada.
Bila je divna, neverovatna osoba. Toliko hrabra, toliko se borila... Sve od sebe je davala samo da sto duze ostane medju nama. Ali eto.. Vise nije mogla, toliko se mucila, mogu da zamislim koliko joj je bilo strasno.
To vece kao da sam osetila da ce se desiti... Toliko mi je bilo tesko celu noc, toliko mi je bilo zao sto lezi tamo sama i ne moze da sedne, jao boze koliko je htela da samo malo sedne a ja je nisam mogla pomeriti, ne znam ni da li je to tehnicar uradio kada sam ga zamolila. :cry:

pile, jako je bolno kad izgubimo roditelje
mnogo je tesko i tu bol ne moze niko da podeli sa nama
ovo je period za tvoje tugovanje
na sve sa ove teme tvoja mama je ostavila dubok trag upravo zbog toga sto je bila takva osoba - borac i nesebicna..vedra i optimista
i kao takve sigurna sma da bi zelela da je se secas..
ne kao osobe koja se mucila tih poslednjih nekoliko nedelja
imas na sta da budes ponosna, a i ona znajuci kakvu osobu je podigla i vaspitala

Plači srećo znam koliko ti je teško :sad2:
Sve je to sveže i znam da mnogo boli ali biće ti malo lakše vremenom. Znam da ti to nije nikakva uteha, ali bolje je što je otišla jer se mnogo mučila, a to nikako nije zaslužila. Bar se sada smirila i odmorila i verujem da je sada srećna.
Svima nam mnogo nedostaje, i baš zato što je bila izvanredna žena, ti moraš da ideš dalje [emoji813] da završiš fakultet, da nađeš srodnu dušu, i osnuješ svoju porodicu. To bi tvoja mama želela [emoji813]
Po svemu što sam čula o tebi, ti veoma ličiš na nju i na taj način će ona nastaviti da živi :-)
ljubim te puno iako te nikad nisam srela, i budi jaka, zbog sebe i brata.

Irena teško je,najteze..dala si sve od sebe,veruj mi mozda i víse od ocekivanog,svaka ti cast na tome,
mama je sad bez bola i muke,ako to moze da ti olaksa malo ovu tesku situaciju,uvek ce ti nedostajati i to ne moze niko promeniti,odboluj je kako moras,cuvaj uspomenu na nju kao hrabru zenu,požrtvovanu majku i pravog prijatelja i budi ponosna na nju zauvek.
Ljubim te i ako ti bilo sta treba,bilo kakva pomoc,imas nas puno ovde kojima možes da se obratís uvek.

Irena,ne znam šta da ti napišem..............:( nezamislivo je teško,ali za nju više nema patnje i bola........to bi trebala da vam bude utjeha, a da se Bogdom ništa od toga nije ni desilo..........
:zag: :heart:
Lilika :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back